Promocija albuma “Storyteller” benda Deep Steady u Kulturnom centru Novog Sada

0
195
Deep Steady/ Photo: Dragan Kurucić
Oglasi

Koncertna promocija drugog albuma benda Deep Steady “Storyteller”, koji je objavio SKCNS, biće održana 20. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada.

Bend je nastao 2016. godine iz ljubavi prema ska i džez muzici. Svi članovi sastava Deep Steady poznati su na novosadskoj muzičkoj sceni i iza sebe imaju deceniju iskustva sviranja u bendovima kao što su Lost propelleros, Ringišpil, Proleće, Killo Killo Banda, Drum&Zez, Dragons Fuel…

Gitarske deonice inspirisane muzikom Ernesta Ranglina, džez harmonije i kalipso ritmovi našli su se na prvom albumu benda koji je 2018. godine objavio SKC Novi Sad.

Vizual: Slavko Krunić

Na promociji 20. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada publika će imati priliku da čuje uživo izvođenje pesama sa drugog albuma “Storyteller”.

Na albumu su svirali: Dušan Maurić (gitara), Vuk Čuvardić (bas gitara), Predrag Okiljević (tenor sax), Dejan Matić (gitara), Zoran Tegeltia (bubnjevi) i specijalni gost Aca Pejčić Pile (klavijature).

Album je snimljen uživo u studiju Kachara u Bukovcu 2022. godine. Za snimanje, miks i  produkciju bio je zadužen Lav Kovač. 

Ulaz je besplatan.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime