Projektujte svoje snove… na Dan zaljubljenih uz Gift u Božidarcu

0
990
Oglasi
Gift/ Photo: Facebook @Giftbandmusic
Gift/ Photo: Facebook @Giftbandmusic

Posle više od 15 godina postojanja kao kaver bend, Gift je konačno uplivao u autorske vode. Novi, mlad tim, predvođen ekstravagantnim frontmenom Jovanom Matićem – Jocom Ajkulom, već dve godine radi na pripremi nastupa koji je najavljen za 14. februar od 21:00 čas u okviru Vračar Rocks festivala u Centru za kulturu Božidarac. Biće to koncertna promocija njihovog  autorskog debija “Dreamoscope”.

– Naš koncert u Božidarcu, iako je prvi autorski projekat, biće neka vrsta fleš beka za sve. Publika koja prvi put vidi naš lajv nastup imaće utisak da je takvu stvarnost već nekad davno proživela i da je Gift već jednom bio poster na tinejdžerskom zidu njihove mladosti – izjavio je Joca Ajkula u jeku priprema za koncert u Božidarcu

Gift/ Photo: Miloš Nadaždin
Gift/ Photo: Miloš Nadaždin

Kako kažu u intervjuima o nazivu svog albuma prvenca – “Dreamoscope” je naprava koja projektuje sadašnje, prošle i buduće snove.

Novosadski bend Gift oblikuje svež, savremen zvuk, prožimajući i magiju vremena u kojem su odrastali. Duša zaboravljenog rokenrola prisutna je u pesmama “Mona”, “Divan San”, “Da li si srećna?”…

Na koncertu u Božidarcu, muzički opus  grupe Gift biće ispraćen i već dobro poznatim atraktivno-ekscentričnim scenskim nastupom, kao i novim foricama Giftovaca, koji će, kako sami kažu “publiku zapljusnuti seksualnim šljokicama i tek onda politi velikim tušem istine”.

Članovi benda Gift su: Jovan Matić (vokal), Dejan Toskov (gitara), Olivera Budosan (klavijatrure), Žarko Dunić (bas) i Miloš Lole Stojanović (bubnjevi).

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 500 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, koštati 700 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime