Prljavo kazalište (Fileš/Bogović) snimilo spot u Veneciji, “Undergound” stiže 22. septembra

0
273
Prljavo kazalište, Croatia REcords
Oglasi

Uoči izlaska albuma “Underground”, Prljavo kazalište predvođeno Davorinom Bogovićem snimilo je video spot za drugi singl “Pronađi me”.

Posle “Svemirskog tobogana” u kojem su se poigrali veštačkom inteligencijom i time postali među prvima na ovim prostorima koji su snimili AI 3D video, za drugi spot su odabrali klasičan video i uvek atraktivnu Veneciju.

Ono “prljavije” Prljavo kazalište uz pomoć veštačke inteligencije snimilo prvi spot…

Muziku za drugi službeni singl potpisuje Alen Kraljić, a tekst riječka kantautorka Mirna Škrgatić koja se Davorinu Bogoviću pridružila u otkrivanju Venecije u vožnji gondolom.

– Alen Kraljić me nazvao pje dve godine da radi na jednom tekstu. Svideo mi se i napisala sam svoju polovinu i otpevala demo kod njega u studiju. Tekst je možda lascivan, ali ništa preterano u odnosu na tekstove nekih svetskih hitova. Samo snimanje spota je bilo zabavno jer s Bogovićem nema loše energije uprkos vrućini i činjenici da smo sve snimili u jednom danu – rekla je Mirna.

Bogović i Fileš o novom Prljavom kazalištu: Zašto nastupati pod drugim imenom, kad imate svoje ime…

Dugoočekivani “Underground” izlazi u petak, 22. septembra u digitalnom obliku, a ako je suditi prema “Svemirskom toboganu” Prljavci se zvukom i stihovima vraćaju korenima.

– Album ‘Undergroud’ smo zamislili kao album kojim se vraćamo korenima što smo pokazali i s prvim singlom. Imamo već iskustva s našim ‘street vajbom’ i prozivanjem da smo šund. Važno nam je mišljenje naše publike, a sigurni smo da će biti jako puno onih kojima će se svideti to što smo napravili – objasnio je Fileš.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime