Preminuo Fredi Vajt, bubnjar grupe Earth, Wind and Fire

0
250
Fred Vajt/Photo: screenshot
Oglasi

Fredi Vajt, bubnjar čuvene grupe Earth, Wind and Fire, preminuo je u 67. godini.

Smrt Fredija Vajta potvrdio je njegov brat Verdin koji je na Instagramu napisao: “Najdraži porodični prijatelji i obožavaoci… Naša je porodica danas ožalošćena zbog gubitka neverojatnog i talentovanog člana porodice, našeg voljenog brata Frederika Ežena “Fredija” Vajta”.

Verdin je naknadno rekao da će se njegov brat pridružiti zvezdi Earth, Wind and Fire Morisu VAatu, glavnom vokalu Rolandu Bautisti i bivšem menadžeru Monteu Kitu Vajtu ‘na nebu’, i napisao:

Under The Volcano… Pogledajte trejler za film o najmisterioznijem muzičkom studiju svih vremena

“Pridružuje se našoj braći Morisu, Monteu i Ronaldu na nebu i sada bubnja s anđelima! Član EWF ORIGINAL 9, sa zlatnim pločama kad je imao sam 16 godina! Bio je brat broj 4 u porodićnom sastavu. Ali više od toga kod kuće i izvan nje, on je bio predivan brat koji je uvek bio zabavan i divno nestašan! I uvek smo mogli da računamo na njega da će naizgled lošu situaciju učiniti bezbrižnijom! On će zauvek živeti u našim srcima, počivaj u miru ​​voljeni Fredi!! Zahvaljujemo svima na vašoj ljubavi, blagoslovima i podršci u ovom trenutku. Lebdi visoko dušo brate, volimo te do sjaja i natrag!”.

Earth, Wind & Fire je američki sastav čija muzikla obuhvata žanrove jazza, R&B-a, soula, funka, disca, popa, big banda, latino i afro popa i spadaju među najprodavanije bendove svih vremena, s prodajom od više od 90 miliona ploča širom sveta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime