Preminuo Džoni Solindžer, bivši pevač benda Skid Row… Bez novca za lečenje, do poslednjeg dana molio fanove za pomoć

0
407
Oglasi
Džoni Solindžer/Photo: YouTube printscreen
Džoni Solindžer/Photo: YouTube printscreen

Pevač grupe Skid Row Džoni Solindžer preminuo je u 55. godini, nakon što je nedavno otkrio fanovima da ima oštećenje funkcije jetre.

Ostali članovi benda potvrdili su tužnu vest, preneo je The Sun.

“Ožalošćeni smo što čujemo vesti o našem bratu Džoniju Solindžeru, naše misli su sa njegovom porodicom, prijateljima i fanovima”, naveli su.

“Neka je bog s tobom. Pozdravi Skrepija u naše ime”, dodali su Rejčel Bolan, ZP Tiart, Snejk Sabo, Rob Hamersmit i Skoti Hil.

Solindžer je u maju otkrio fanovima da ima zdravstvenih tegoba.

We are saddened to hear the news of our brother Johnny Solinger.
Our thoughts are with his family, friends and fans. Godspeed Singo.
Say hello to Scrappy for us.

Much love,
Rachel Bolan
ZP Theart
Snake Sabo
Rob Hammersmith
Scotti Hill

Posted by SKID ROW on Saturday, 26 June 2021

 

– U bolnici sam poslednjih mesec dana. Dijagnostikovana mi je oštećena funkcija jetre, a prognoza nije dobra. Kao većina muzičara nemam zdravstveno osiguranje i veoma je teško dobiti pravilnu negu bez njega – naveo je on.

Solindžer je naveo da uzima “najmanje sedam različitih lekova” i da svaka dva dana mora da ide na izvlačenje tečnosti iz abdomena.

– Izgubio sam mnogo snage i takođe će mi trebati fizikalna terapija – rekao je on, dodajući da je bio primoran da sakuplja dobrotvorne priloge kako bi platio svoje bolničke račune i negu.

– Ne bih od vas ovo tražio da mi zaista ne treba vaša pomoć, ali nažalost u ovom sam stanju – poručio je fanovima, dodajući da se brzo umara i da ga stoga ne zovu na telefon ili šalju poruke ukoliko nije apsolutno neophodno.

– Volim vas sve – rekao je na kraju, zahvaljujući za pomoć.

Solindžer je postao slavan kao frontmen grupe Skid Row kad se bend reformisao 1999. Prethodno su se raspali 1996, kad je grupu napustio Sebastijan Bah.

Muzičar je bio na dva albuma benda i dva EP-a pre nego što je otišao u aprilu 2015. i zamenjen je Tonijem Harnelom, koji je otišao svega osam meseci kasnije. Solindžer je rekao da je otišao da napravi solo karijeru ali je bend tvrdio da su ga isterali.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime