Oproštajna turneja Eltona Džona… Nama najbliži koncert – u Milanu

0
315
Oglasi
Elton Džon/Photo: facebook@elthonjohn
Elton Džon/Photo: facebook@elthonjohn

Britanska muzička zvezda Elton DŽon (74) izabrao je 30 novih datuma tokom naredne godine, kada će nastupiti u Evropi i Severnoj Americi, u okviru velike oproštajne turneje koja je prekinuta zbog pandemije korona virusa.

Pre svega toga, Elton Džon nastupitće u Bersiju, koji se sada zove Akor Arena, 10, 12. i 13. oktobra ove godine, na tri koncerta koja su rasprodata, a bili su planirana za oktobar prošle godine.

ELTON DŽON POSTAO DRUGI MUZIČAR NA NOVČIĆU BRITANSKE KRALJEVSKE KOVNICE… SVI SE PITAJU – A GDE SU BEATLESI?

Nastavak turneje krenuće u maju 2022. u Frankfurtu, a završice se šest meseci kasnije u Los Anđelesu.

Pevač će 11. juna 2022. naszzpiti u Parizu, u dvorani La Defens Arena, na poslednjem koncertu u Francuskoj, objavila je njegova producentska kuća, prenose britanski mediji.

Naravno, u ove krajeve neće svraćati, to se nažalost već podrazumeva za brojne velike zvezde, a nama najbliži koncert biće onaj u Milanu, 4. juna 2022.

Pogledajte komletan raspored turneje:

Here they are – my final tour dates ever in North America and Europe! This has been an incredible tour so far and I’ll…

Posted by Elton John on Wednesday, 23 June 2021

Sedamdesetčetverogodišnji pevač počeo je oproštajnu turneju pod imenom “Farewell Yellow Brick Road” 2018., predvidevši više od 300 koncerata širom sveta u tri godine.

Nakon evropske i severnoamericke turneje, predvidena su još cetiri koncerta u Australiji i na Novom Zelandu početkom 2023. godine.

HL/Izvor: Tanjug

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime