Premijera: Kragujevački Fraktal predstavlja video singl “I Can Tell”

0
399
Fraktal
Fraktal/ Photo: Promo (Kontra PR)
Oglasi

Kragujevački bend Fraktal predstavio je video singl pod nazivom “I Can Tell” sa novog EP izdanja, koji je objavljen sredinom decembra, pod nazivom “Imaginarium”.

Pomenuto EP izdanje sadrži pet pesama, a pored “I Can Tell” tu su i: “Kraj”, “Neke nove stvari”, “Your Fire” i “True Love”.

Za produkciju, mix i master bio je odgovoran Dobrica Andrić iz lokanog Design studija, dok su za muziku, aranžman i tekst bili zaslužni članovi benda: Aleksandra Rikanović (vokal), Petar Radivojević (gitara), Ivan Ristić (bas), kao i bubnjari Lazar Avdić i Aleksandar Savić.

Fraktal/ Photo: AleX

– EP “Imaginarium” nastao je kao prirodan sled okolnosti i predstavlja za nas stepenik koji će povezati prethodno objavljena 4 singla i album koji sledi. To je u isto vreme naše prvo CD izdanje i za nas veoma važan korak na koji smo izričito ponosni. Inspiraciju za sve naše pesme crpimo iz naših porodica, prijateljstava, ljubavi i istine – rekao je Ivan Ristić, basista benda.

Izdanje se može pronaći na svim streaming platformama, a spot na YouTube kanalu benda. Za spot (produkcija i montaža), bio je zadužen Ognjen Pavlović.

Članovi benda kažu da muziku stvaraju uglavnom na probama koje imaju u studiju Češnjak, a koji vodi Vuja KBO koji je inače i njihov ton majstor na javnim nastupima i njihov veliki prijatelj.

Fraktal su osnovali gitarista Petar Radivojević sa basistom Ivanom Ristićem još davnih devedesetih godina.

Posle pauze od skoro 24 godine, odlučili su da se ponovo aktivno bave muzikom, pa im sepridružila i pevačica Aleksandra Saška Rikanović, tako da bend u ovom sastavu, postoji i aktivan je od 2020. godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime