Premijera: Beogradski Quasarborn objavio video singl “Ne možeš imati sve“

0
315
Quasarborn/ Photo: Promo
Oglasi

Beogradski metal bend Quasarborn objavio je svoj prvi video singl na srpskom jeziku pod nazivom “Ne možeš imati sve“.

Ovom pesmom ekipa najavljuje treći album čije je objavljivanje planirano početkom iduće godine.

Quasarborn iza sebe ima dva izdanja: “The Odyssey to Room 101“ i “A Pill Hard to Swallow“, kao i video snimak koncerta u klubu Drugstore.

Za realizaciju spota za pesmu “Ne možeš imati sve” bila je zadužena dugogodišnja prijateljica i saradnica benda, Jovana Uzelac.

Quasarborn
Quasarborn/ Photo: Promo

Quasarborn postoji od 2016. godine. Bend se ponosi time što sve realizuju u sopstvenoj režiji – za produkciju, snimanje i zvuk je zadužen Luka Matković (gitara, vokal), a za vizuelni aspekt benda, dizajn i grafike Marko Danilović Tihi (bubnjevi).

Bend se može pohvaliti i mnogobrojnim koncertima u regionu (nastupili su kao podrška sastavu Eyesburn), festivalskim nastupima (EXIT, Overload, ETEF), kao i evropskom turnejom 2018. godine.

– Osim što je ovo naša prva pesma na srpskom jeziku, pored toga mi je posebno draga jer ruši žanrovske okvire metala još više nego naš dosadašnji rad – rekao je Luka i dodao: – Naš prvi album je bio dosta utemeljen u treš metal zvuku, drugim albumom smo te “okove“ malo razbili, a sada mislim da smo ih se sasvim oslobodili i to me jako raduje. Ne mogu da zamislim da u nekoj ranijoj fazi benda imamo ovakav moćan i melodičan refren. Takođe, ovaj album je nastao najorganskije, razmena muzičke energije između članova benda je na najvišem nivou do sada i mislim da se to baš oseća, mislim da je ovo najautentičnije izdanje Quasarborna do sad.

Quasarborn odma posle ovog izdanja kreće na novu evropsku turneju sa svojim bratskim bendom – Alitorom.

Očekuju ih koncerti u Nemačkoj, Češkoj i Sloveniji, a početkom iduće godine i velika promocija novog albuma u Beogradu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime