Alisa zove “svoje“ Sanje na koncert u Dom omladine Beograda

0
558
Alisa
Alisa/ Photo: Ranko Jurjević
Oglasi

Pop-rok grupa Alisa održaće 17. decembra koncert u Domu omladine Beograda na kome će, sa malim zakašnjenjem, obeležiti 35. rođendan.

Tim povodom, Alisa je odlučila da nagradi “svoje“ Sanje. Podsećamo, pesma “Sanja“, objavljena je krajem 1985. godine.

– Prema nekim statistikama, ’86. pa i ’87. godine svaka peta novorođena devojčica u Beogradu dobila je to ime, mnoge upravo zahvaljujući popularnosti te pesme – kazali su članovi bendai pozvali baš te Sanje da im se jave.

– Ako ste rođene ’86. ili 87. godine, zovete se Sanja i pogotovo ako “sumnjate“ da su vam roditelji dali to ime baš zbog naše pesme, javite nam se putem naše zvanične Facebook strane – kazali su članovi Alise i dodali:
– Prvih 35 Sanja nagradićemo ulaznicama za koncert, a spremamo vam još jedno lepo iznenađenje za to veče.

Alisa
Alisa, Zaječarska gitarijada/ Photo: AleX

Koncert zakazan za 17. decembar (20:00 časova) u Domu omladine nosi naziv “Najbolje iz zemlje čuda”, kako se zove i dupli CD koji je nedavno objavila izdavačka kuća PGP-RTS u saradnji sa Jugodiskom.

Na tom izdanju nalaze se 24 pesme grupe Alisa, kao i dva singla koja je ovaj bend snimio u poslednje tri godine.

Na koncertu će, pored “Sanje“ koja je definitivno obeležila karijeru grupe, fanovi moći da čuju još mnogo pesama koje su voleli i vole: “Kesteni”, “Blago onom ko te ne sanja”, “Da li si čula pesmu umornih slavuja“, “Posle devet godina”, “Ljubiću te tako”, “Skidam košulju da legnem”, “Sećanja“…

Proslava jubileja (35. godina postojanja benda) trebalo je da se dogodi 2020. godine, ali im okolnosti nisu išle na ruku pa su koncert morali da odlože. Posebno ih raduje to će rođendan proslaviti u kultnoj sali Doma omladine, u kojoj su održali i svoj prvi koncert.

Rođendanski nastup uveličaće i specijalni gosti čija imena će bend uskoro da objavi. 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime