Pre 20 godina Britni, Pink i Bijonse snimile su jednu od najbizarnijih reklama za Pepsi – ali Pink i dalje jednu stvar ne razume…

0
307
Pepsi reklama, promo
Oglasi

Pre dvadeset godina, Pink je učestvovala u velikom filmskom ostvarenju – Pepsi trominutnoj reklami iz 2004. godine. Reklama je imala u glavnim ulogama Britni Spirs, Bijonse i Pink kao rimske gladijatorke koje ulaze u arenu da se bore, ali umesto toga pevaju pesmu “We Will Rock You” grupe Queen i piju Pepsi, prkoseći caru Enrikeu Iglesijasu.

Pepsi posle 34 godine objavio Madoninu zabranjenu reklamu, ona im poručila: Hvala što ste shvatili…

U intervjuu za People, pevačica “Trustfall” se osvrnula na “bizarano” iskustvo snimanja reklame dva decenije nakon što je snimljena u Rimu.

– Kakav čudan dogovor. Šta se zapravo dešava? – rekla je. – Dakle, vi ste Pepsi. Dovodite nas u Rim da snimamo u lažnom koloseumu koji je samo ulicu dalje od pravog Koloseuma. Zašto smo ovde? Mogli smo da odemo u Kanadu. Ne razumem. To je Pepsi novac. Sve što sam videla bilo je zaista glamurozno i mislila sam, ‘To je Pepsi novac.’ Bilo je čudno”.

Sindi Kraford ponovila ulogu iz legendarne reklame za Pepsi iz ’92… i opet je totalno neodoljiva

Pink je dodala da je razvila bliskost sa obe svoje koleginice na setu.

– Bijonse je najlepša osoba koju ćete ikada videti – rekla je. – Sija kao boginja. Tako je talentovana, potpuni profesionalac – uvek je bila – i uvek najslađa, najnežnija osoba. Tako da – tako slatka, i tako nežna, a onda tako snažna na sceni, to je ludilo.

Takođe je govorila o svojoj ljubavi prema Britni, na koju se pozvala u svojoj pesmi “Don’t Let Me Get Me” iz 2001. godine, koju su mnogi protumačili kao kritiku. Međutim, ona gaji samo naklonost prema koleginici dobitnici Grammy nagrada, posebno imajući u vidu kako su obe bile izložene intenzivnim kritikama tabloida tokom 2000-ih.

– Ljudi misle da sam se rugala Britni u pesmi ‘Don’t Let Me Get Me’, ali ja sam uvek osećala kao starija sestra prema njoj – objasnila je. – Veoma sam zaštitnički nastrojena prema njoj, i ona je najslađa osoba na svetu.

Kožna jakna Majkla Džeksona iz reklame za Pepsi prodata na aukciji za više od 300.000 dolara

Pre reklame iz 2004. godine, Britni Spirs i Bijonse već su godinama bile predstavnice brenda Pepsi, pri čemu je Britni pevala “Joy of Pepsi” džingl 2001. godine, a Bijonse izvela svoj debi singl “Crazy In Love” za reklamu iz 2003. godine. Kada su se ove dve zvezde pridružile Pink u reklami, cela situacija je zahtevala crveni tepih. Pepsi je organizovao premijeru reklame u januaru 2004. godine u Nacionalnoj galeriji na Trafalgar Skveru u Londonu, kojoj su prisustvovale tri zvezde, kao i članovi rok grupe Queen, Brajan Mej i Rodžer Tejlor, koji su blagoslovili trio.

– Imati ovu premijeru je prilično neverovatno – rekla je Britni Spirs tada na crvenom tepihu za Today. – Snimanje reklame je bilo sjajno, osećala sam se osnaženo i radila sam sa ove dve fantastične gladijatorke.

Dve decenije kasnije, ova reklama i dalje je hit…

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime