Prava priča iz zlatnog kaveza… Stigao trejler za kontroverzni dokumentarac “Framing Britney Spears”

0
265
Oglasi
Britni Spirs/Photo: instagram@britneyspears
Britni Spirs/Photo: instagram@britneyspears

The New York Times i Left/Right Productions zajedno su producirali dokumentarni film “Framing Britney Spears“. Film je usredsređen na turbulentnu muzičku karijeru Britni Spirs, ali i na pravne bitke vezane uz njenog kontroverznog oca kao i na pokret #FreeBritney.

Spirs je bila pod zaštitom svog oca od 2008. godine, nakon hospitalizacije zbog mentalnog zdravlja. Međutim, ta sudska odluka trebalo je da bude privremena ali je u decembru iste godine proglašena trajnom i od tada Britni ima velikih problema zbog toga. U avgustu 2020. godine Britni je rekla da više ne želi da njen otac kontroliše njenu karijeru i život, ali se ništa nije promenilo. U novembru iste godine zatražila je da bude smenjen s mesta njenog staratelja i bude izbačen s njenog poseda i rekla da više neće nastupati dok on kontroliše njezinu karijeru.

Noćna mora bez kraja… Britni Spirs ostaje u “kavezu” najmanje do septembra 2021.

Njen otac, Džejmi Spirs u decembru je u svoju odbranu izjavio:

– Imam i nastaviću da pružam nepokolebljivu ljubav i žestoku zaštitu protiv onih koji imaju sopstvene  interese i protiv onih koji žele da naude njoj ili mojoj porodici.

Kampanja #FreeBritney, započeta pre više od deset godina, nastavljena je kroz njene burne borbe, pozivajući da pop zvezda dobije autonomiju nad svojim životom. Film bi trebalo da bude predstavljen kao šesti deo dokumentarnog serijala “The New York Times Presents” na američkim televizijskim kanalima FX i FX na Hulu 5. februara ove godine.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime