Home»Muzika»Britni izgubila na sudu, pa donela očajničku odluku… Nema nastupa ni snimanja dok je u očevom “zlatnom kavezu”

Britni izgubila na sudu, pa donela očajničku odluku… Nema nastupa ni snimanja dok je u očevom “zlatnom kavezu”

4
Shares
Pinterest Google+
Britni Spirs/Photo: facebook@britneyspears
Britni Spirs/Photo: [email protected]

Američki sud odbio je zahtev Britni Spirs (38) da njenog oca ukloni kao staratelja njenog imanja.

Džejmi Spirs je zakonski staratelj svoje ćerke već 12 godina, usled zabrinutosti zbog njenog mentalnog zdravlja.

ŠTA SE USTVARI DEŠAVA SA BRITNI SPIRS? KAKO I ZAŠTO NE SME DA SE UDA, GLASA NA IZBORIMA, IMA DECU, TROŠI SVOJ NOVAC, VOZI AUTOMOBIL…

Samjuel Ingam, advokat pop zvezde, rekao je da se Britni “plaši” oca kao i da neće nastupati sve dok on ostane na poziciji staratelja.

Advokat njenog oca tvrdio je da je Džejmi uvek postupao u najboljem interesu svoje ćerke. Sudija je rekao da će razmotriti buduće žalbe na njegovo otpuštanje ili potpuno uklanjanje.

U međuvremenu, na zahtev Britni Spirs, finansijska kompanija “Bessemer Trust” imenovana je za kostaratelja.

Tokom saslušanja u utorak, Ingam je rekao da ona i njen otac nemaju “održiv radni odnos” i da “dugo nisu razgovarali”. Ali Vivijen Torin, advokat Džejmija Spirsa, tvrdila je da je razlog zbog kog nisu razgovarali taj što je gospodin Ingam savetovao Britni da ne komunicira sa ocem.

MRAČNA STRANA MUZIČKE INDUSTRIJE… KAKO JE BRITNI SPIRS POSTALA ZAROBLJENICA POHLEPNOG OCA, MARIONETA LIŠENA LJUDSKIH PRAVA I SLOBODE

Gospođa Torin je takođe branila način rada Džejmija Spirsa kao staratelja.

Kada je preuzeo tu ulogu, gospođa Spirs je bila u parnicama vrednih desetina miliona dolara.  Ali pod njegovim vodstvom, prema rečima advokatice Torin, njeno poslovanje sada vredi 60 miliona dolara.

Pravna bitka odvija se u pozadini pokreta #FreeBritney – grupe obožavalaca koji veruju da Britni drže u zatočeništvu kako njen otac tako i drugi učesnici ovog procesa.

HL/Izvor: b92.net

Previous post

Dokazano... Evo posle kog rođendana prestajemo da slušamo novu muziku - i zašto

Next post

Google, 5G mreža i Britanci smislili "genijalnu" online igru... Na Google mapama skriveno više 40 filmskih klasika za besplatno gledanje, samo treba da se povežete...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *