Poznati prvi gosti koncertnog spektakla u čast Serđa Blažića “Atomsko sklonište i prijatelji” u MTS dvorani

0
712
Sergio Blažić Đoser/Photo: Miomir Magdevski, wikipedia.org
Oglasi

Legendarna rok grupa Atomsko Sklonište priprema ekskluzivni koncert u čast pevača Serđa Blažića, a originalni nastup benda koji više neće imati svoju reprizu u Srbiji, obeležiće prisustvo prijatelja – muzičara koji su zapisali i dan danas pišu nove pasuse “istorije rokenrola”.

Atomsko sklonište sa prijateljima 22. novembra u MTS dvorani na koncertu “Serđo živi”

Biće to jedinstvena prilika da publika čuje hitove “Pomorac sam majko”, “Pakleni vozači”, “Devojka broj 8” i mnoge druge u izvođenju braće Jelić iz YU Grupe, Zvonimira Đukića Đuleta, frontmena benda Van Gogh, Pere Galića iz Opće Opasnosti, Jurice Pađena iz sastava Aerodrom. Pored njih ce nastupiti još nekoliko legendarnih imena domaće i regionalne pop i rok scene, a njihova imena će blagovremeno biti poznata.

Serđo živi, plakat

Svi oni će zajedničkim notama i glasovima učiniti da legendarni Atomci 22. novembra u mts Dvorani, na veoma posebnom koncertu, pod nazivom “SERĐO ŽIVI” , na istorijski način naprave omaž sećanju čuvenog pevača.

U tren se pretvorilo, hiljadu noći i dana… VeĆ 35 godina je prošlo od smrti legendarnog Sergia Blažića Đosera

Podsetimo, Blažić je kao frontmen označio veoma značajan period razvoja popularne grupe, od osnivanja benda 1977. do svoje prerane smrti 1987. godine.

Serđo i Atomsko Sklonište su bili jedan od bitnih aktera tadašnje jugoslovenske rock scene, a Blažić je sa bendom snimio 10 albuma. Nakon Serđove smrti, Atomci su nastavili dalje, vokal je preuzeo Bruno Langer, a nezaboravni Serđo se preselio u rok legendu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime