Poznat kompletan line up drugog Arhangel Festa

0
289
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Drugi Arhangel Fest biće održan 25. i 26. maja na Dunavskom keju u Grockoj. Pored ranije najavljenih grupa Kerber i S.A.R.S., na festivalu će nastupiti još 17 sjajnih bendova.

– Kako smo prošle godine ugostili nekoliko hiljada ljubitelja muzike, ali i benzina i zvuka motora, ove godine smo rešili da događaj podignemo na jedan, za nas, viši nivo – poručuju iz MK Arhangel.

Kerber/ Photo: Facebook @GrupaKerber
Kerber/ Photo: Facebook @GrupaKerber

U petak 25.maja na Dunavskom keju nastupiće grupa Kerber, a pored njih i bendovi Trigger, Void Inn, Unchained, Dusi, Posno prase, Contaminated Mind, Zla prilika, Kuga i Sanitarium i Pozitivna terapija.

Drugog dana festivala, u subotu  26. maja na binu će pored ranije najavljenog  S.A.R.S.-a i bendovi Bolesna Štenad, Kontras, Hunting Souls, San debelih žena, Doručak na travi, MokriAsfalt, Navy ne obecava i Fulsh ideals.

Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi koji posetioci festivala osećaju kao kod kuće.

– Organizovan je prostor za kamp, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja. Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo – poručuju bajkeri i pozivaju vas da budete deo ove velike manifestacije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime