Potvrđeno snimanje šestog dela “Pirata s Kariba”… bez Džonija Depa

0
155
Pirati s Kariba - Orlando Blum, promo
Oglasi

Producent i scenarista Krejg Mazin, koji se proslavio radom na serijama “Černobil” i “The Last of Us”, u intervjuu za LA Times potvrdio je da radi na novom nastavku “Pirata s Kariba”.

Pirati s Kariba… Kako je ustvari Džoni Dep nagovorio Pola Makartija da glumi u čuvenoj franšizi

Mazin je rekao kako su on i Ted Eliot, scenarista prva četiri filma o “Piratima”, predstavili projekat kompaniji Disney, koja im je dala zeleno svetlo.

– Predstavili smo im svoj projekat i mislili smo da nema šanse da će pristati na njega, jer je previše čudan. I na kraju su pristali. Onda je Ted napisao odličan scenario, ali se dogodio štrajk i sada svi samo čekamo – otkrio je Mazin.

Prema portalu CBR, a kako prenosi Index.hr, Dizni već duže vreme planira šesti nastavak čuvene franšize. Postoje glasine da je film bio u produkciji pre nego što je počelo suđenje između glavne zvezde Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd.

Džoni Dep na suđenju s bivšom pričao o “Piratima s Kariba”: Neću više glumiti kapetana Džeka Speroua, nisam gledao nijedan film iz franšize…

Disney je zbog tog skandala odlučio da prekine saradnju sa Depom, a glumac je prošle godine rekao kako više nema želju da igra u najpopularnijoj franšizi o gusarima.

Za razliku od njega, Orlando Blum je otvoren za povratak. On je početkom ove godine izjavio da bi voleo da vidi kako se njegov lik promenio nakon poslednjeg filma.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime