Porodica Bona Skota pokrenula fan stranicu na internetu, na dan kad bi pevač AC/DC napunio 75 godina

0
453
Oglasi
Bon Skot/Photo: wikipedia.org/Elfast
Bon Skot/Photo: wikipedia.org/Elfast

Nova web stranica, namenjena fanovima, pokrenuta je na dan kada bi legendarni pevač AC/DC Bon Skot napunio 75 godina.

Pevačeva zadušbina je danas, 9. jula, pokrenula web lokaciju na kojoj obožavaoci mogu da daju svedočenja o svojim susretima sa rokerom koji je predvodio slavni australijski bend između 1974. i 1980.

Na web stranici će biti i izjave renomiranih rok zvezda, kao i novi, raznovrsni proizvodi vezani uz ime pevača.

Bon Skot pre AC/DC … Objavljeni remasterizovani albumi australijskog benda Fraternity

Estate Bon Scott saopštila je putem labbermoutha: “Povodom dana koji bi mu bio 75. rođendan, Estate Bon Scott (Bonova dva brata i njegov nećak) ponosni su što su pokrenuli novu web stranicu i preduzeli ovaj važan korak ka podizanju legende o Bonu i težnje da se očuva njegovo nasleđe. Bon je bio jedinstveni pevač, tekstopisac i lik kojeg svet nikada ne bi smeo da zaboravi.

Angus Jang prvi put otkrio šta je Bon Skot stvano mislio o Brajanu Džonsonu… i šta sa tim ima napad slepog creva

Ovo je poziv za Bonove fanove i prijatelje da se okupe i podele svoja sećanja i zapažanja o njemu i njegovoj muzici. Njegovo nasleđe živi u srcima i mislima onih koji ga vole”.

Skot je pevao na prvih šest albuma benda: ‘High Voltage’ (1975), ‘TNT’, ‘Dirty Deeds Done Dirt Cheap’ (1976), ‘Let There Be Rock’ (1977), ‘Powerage’ (1978) i ‘ Highway to Hell’ (1979). Preminuo je u februaru 1980. godine kada je imao samo 33 godine od akutnog trovanja alkoholom.

Prošlog meseca, rok legende objavile su muzički video za svoj najnoviji singl ‘Witch’s Spell’ sa njihovog 17. studijskog albuma “Power Up”. Video, u kojem su predstavljene animacije producentske kuće Wolf & Crov, prikazuje ikone rokenrola zarobljene unutar kristalne kugle i na setu s tarot karatama.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime