Pol Stenli potvrdio: Još ova turneja i kraj… jednom mora da se stane. Mi nismo bend u majicama i trenerkama, pa da sviramo do osamdesete

0
255
Oglasi
Kiss/Photo: facebook@KISS
Kiss/Photo: facebook@KISS

Legenda grupe Kiss  Paul Stenli potvrdio da je ovog puta zaista kraj puta za heavy metal bend u novom intervjuu:

– Mislim da je bolje da stanemo.

On je objasnio zašto, za razliku od mnogih drugih bendova koji nastavljaju turneje, za Kiss to nije rešenje.

“BIOGRAPHY: KISSTORY”… 4 SATA PRAVE PRIČE O NASTANKU I OPSTANKU LEGENDARNOG BENDA

Mnogi bendovi su tokom godina najavili svoje “poslednje, poslednje, ovo je kraj, obećavamo” turneje. Zapravo, i sam Kiss je zapravo pokrenuo svoju originalnu oproštajnu turneju još marta 2000. godine. Međutim, ovog puta, osnivač benda Pol Stenli bio je vrlo uverljiv oko toga da je trenutna turneja “End of the Road” upravo ono što joj naziv kaže. Dok se bend priprema za nastavak turneje prekinute globalnom pandemijom, frontmen je otvorio pitanje zašto je vreme da zauvek odlože instrumente kostime i šminku.

– Da smo samo još jedan bend u majicama i trenerkama, mogli bismo ovo da radimo do osamdesete – rekao je on za Download i dodao:

– Ali mi trčimo po sceni sa 40 ili 50 kilograma opreme i čizmama sa potpeticama od osam inča, i to dobro radimo, ali takođe znam da to ne možemo zauvek. Dakle, pre nego što to dostigne tu tačku, mislim da je bolje da se zaustavimo – rekao je Stenli i nastavio:

Pol Stenli/Photo: facebook@Paul Stanley
Pol Stenli/Photo: facebook@Paul Stanley

– Jedina stvar koju shvatiš kako stariš je da u nekom trenutku prestaneš da stariš, znaš? Svemu dođe kraj, a postoje i druge stvari koje želim da uradim. I kao što sam rekao, jednostavno nije moguće da ono što radimo, radimo unedogled. Jednostavno nije .

DŽIN SIMONS DIGITALIZUJE SVOJE BOGATSTVO… LIDER KISSA OBJAVIO DA JE POČEO DA KUPUJE KRIPTOVALUTE

Sam Stenli ima 69, a Džin Simons 71 godinu. 14. novembra 2019, tokom prve etape turneje “End of the Road”, bend je otkazao nastupe u Australiji i na Novom Zelandu zbog lošeg zdravstvenog stanja Stenlija.

Zvaničan razlog je bio gubitak glasa posle ozbiljnog gripa. U decembru prošle godine, Simons je potvrdio da će turneja ponovo započeti ovog leta. Otvaranje je 18. avgusta u Mensfildu, Masačusets, a preostalo je još 150 koncerata, među kojima je i onaj u Zagrebu.

KISS NA 442 OD BEOGRADA… LEGENDARNI BEND 9. JULA 2022. U ZAGREBAČKOJ ARENI

Ali kada se turneja završi, šta dalje?

– Kiss neće nestati. Bend neće ići na turneju, ali muzika Kiss, identiteti i likovi, marka i roba, sve će se to nastaviti dalje. Mislim da će Kiss na neki način nastaviti. Ne mogu da zamislim da se to ne desi.

Fanovi se već raduju “Shout It Out Loud”, filmskoj biografiji o čuvenom bendu koju snima Netflix.

– To se definitivno događa. To će biti zaista zanimljivo. Scenario je zaista dobar. Čekali smo dok se nismo osećali prijatno. Imate jednu priliku da to učinite, a ja to radije ne bih radio napola – rekao je Stenli.

HL/Izvor:  express.co.uk

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime