Home»Muzika»KISS na 442 od Beograda… Legendarni bend 9. jula 2022. u zagrebačkoj Areni

KISS na 442 od Beograda… Legendarni bend 9. jula 2022. u zagrebačkoj Areni

4
Shares
Pinterest Google+
Kiss/Photo: Brian Lowe. A&E promo
Kiss/Photo: Brian Lowe. A&E promo

Jedan od najuspešnijih rock and roll bendova na svetu, u okviru svoje turneje “End of the Road”, 9. jula 2022. godine, održaće koncert u Areni Zagreb.

Posle epske i dobro dokumetovane 45 godina duge karijere, koja je na neki na;in pokrenula eru rock and rolla, bend KISS 2019. godine započeo je svoju poslednju turneju.

Svetska turneja benda KISS u 2019. godini bila je njihova najveća turneja u karijeri – tražila se ulaznica više, a interes je bio toliki da su se dogovarali dodatni koncerti. Nažalost, mnogi koncerti dogovoreni širom Evrope za 2020. godinu nisu mogli da se održe i morali su da budu odlo\eni za neke nove termine.

“BIOGRAPHY: KISSTORY”… 4 SATA PRAVE PRIČE O NASTANKU I OPSTANKU LEGENDARNOG BENDA

Iz tog razloga, bend sa posebnim zadovoljstvom upravo objavljuje nove datume za 2022. godinu, među kojima se našao sasvim novi datum – koncert u zagrebačkoj Areni 9. jula 2022. godine.

Poznati po svojim maskama i specijalnim kostimima koji su postali njihov zaštitni znak, KISS decenijama dokazuje zašto ih smatraju tvorcima najboljih rock and roll konvcerata i spektakla. Članovi The Rock & Roll Hall of Fame, koji su prodali više od 100 miliona primeraka albuma širom sveta, izjavili su da ovu turneju posvećuju milionima KISS obožavalaca koji ih podržavaju više od 40 godina.

– Sve što smo izgradili i sve što smo postigli tokom proteklih četiri decenije, nikada se ne bi dogodilo bez miliona ljudi širom sveta koji su punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas već videli i slušali i posljednja šansa za one koji to nisu. KISS vojsko, opraštamo se na poslednjoj turneji s našom najvećom predstavom do sada – izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli… bez izvinjavanja i bez zaustavljanja – izjavili su KISS povodom “End of the Road” turneje.

DŽIN SIMONS DIGITALIZUJE SVOJE BOGATSTVO… LIDER KISSA OBJAVIO DA JE POČEO DA KUPUJE KRIPTOVALUTE

U okviru predstojeće turneje, KISS će ponuditi svojim fanovima VIP iskustvo i specijalne pogodnosti za ulaznice kupljene u pretprodaji. VIP iskustvo može biti fotografisanje s članovima benda, pristup ekskluzivnom salonu, vaučer za kupovinu merchandise proizvoda, kao i druženje s članovima benda. U prodaji će biti ograničeni broj VIP ulaznica, a više informacija znaće se kad počne prodaja.

🔥🔥🔥🔥🔥 NAJAVLJUJEMO – KISS dolazi u Hrvatsku! 🔥🔥🔥🔥🔥
Jedan od najuspješnijih rock and roll bendova na svijetu, u okviru…

Posted by Eventim.hr on Wednesday, 19 May 2021

Svi članovi KISS Army fan kluba imat će specijalnu privilegiju svoje ulaznice za koncert u Zagrebu 9. jula kupe od 25. maja 2021. u 10h, 24 sata pre službene prodaje, dok će službena prodaja ulaznica svih ostalih kategorija krenuti 26. maja u 10h na web stranici i prodajnoj mreži Eventima u Hrvatskoj.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Profesor Lengdon opet u akciji... Objavljen trejler za TV seriju "Da Vinčijev kod"

Next post

Duran Duran objavili singl "Invisible" i najavili album posle 6 godina

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *