Legendarni Pol Šreder tvrdi: “Openhajmer” je najbolji i najvažniji film u ovom veku…

0
339
Openhajmer, Universal Pictures
Oglasi

Uskoro u bioskope stiže film “Openhajmer” Kristofera Nolana. Do sada je već održano nekoliko projekcija filma u svetskim metropolama.

Na jednoj od njih, u Njujorku, među gledaocima se našao i Pol Šreder, proslavljeni filmski autor, najpoznatiji po svojoj saradnji sa Martinom Skorsezeom na filmovima “Taksista”, “Razjareni bik” i “Poslednje Hristovo iskušenje”, ali i filmovima koje je sam režirao, kao što su “Američki žigolo”, “Mišima: život u četiri poglavlja” i “Kockar”.

Kilijan Marfi i Emili Blant napustili premijeru “Openhajmera”, podržali holivudske glumce u štrajku

Šreder je bio oduševljen filmom “Openhajmer”, a hvalospeve o njemu, izneo je na svom Facebooku.

“OPENHAJMER. Najbolji i najvažniji film u ovom veku. Ako odlučite da samo jednom odete u bioskop ove godine, gledajte “Openhajmer”. Ja nisam bezrezervni Nolanov obožavalac, ali ovaj film me je oduvao”, napisao je Šreder.

Da podsetimo, “Openhajmer” je inspirisan knjigom “Američki Prometej” Kaja Berda i Martina Šervina. U fokusu filma je Robert Openhajmer, američki fizičar koji je bio na čelu tima naučnika koji su tokom Drugog svetskog rata izmislili i testirali atomsku bombu.

Njega tumači Kilijan Marfi, dok se u sporednim ulogama nalaze Emili Blant, Robert Dauni Džunior, Florens Pju, Met Dejmon i Kenet Brana.

Svet je totalno “poludeo” za ovim filmom… “Openhajmer” konačno i u Srbiji, u MTS dvorani 20. jula

“Openhajmer” dolazi na repertoar domaćih bioskopa u četvrtak 20. jula.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime