Bolesna štenad i Navy ne obećava 14. decembra u Feedbacku

0
215
Oglasi
Bolesna štenad/Photo: Promo
Bolesna štenad/Photo: Promo

Posle skoro godinu dana, beogradski pankeri Bolesna štenad se vraćaju u klub Feedback da donesu deo pakla koji je već imao svoju premijeru u Beogradu i Novom Sadu. Sa sobom nose poklone i dovode jedan mladi bend – Navy ne obećava. Koncert je zakazan za petak, 14. decembar, sa početkom u 22 časa.

Posle rasprodatog koncerta u beogradskom klubu Subbeerni centar i ništa manje uspešne svirke u novosadskom Shamrocku, Bolesna štenad dolaze u Niš. Publika može da očekuje sve hitove sa njihova prva dva studijska albuma, ali i neke do sada manje svirane pesme, kao i premijeru nekoliko numera sa sledećeg izdanja. Tokom 2018. godine Bolesna štenad su održali seriju koncerata, što klupskih, što festivalskih, a ovo će biti još jedna prilika da publika uživa u spektaklu kakav samo oni znaju da prirede.

Navy ne obećava su predstavnici nove beogradske pank scene i ovo će biti njihova premijera pred niškom publikom. Sa svojim singlovima “Novi kult”, “Kventin Tarantino” i “Red, rad i disciplina” su uspeli da podignu prašinu i polarišu sujetnu rokenrol scenu na one koji ih vole i one koji ih mrze. Njihov debi album “Novi Kult, Novi Poredak” će se pojaviti početkom sledeće godine.

Cena karata u pretprodaji je 250 dinara, na dan koncerta će biti 400 dinara. Ulaznice se prodaju u Vintage shopu na adresi Davidova 9 (druga ulica iza Mc Donald’s-a, a pored Irish Puba) i u Galileo tours, u ulici Nikole Pašića 35.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime