POJAVILE SE FALSIFIKOVANE ULAZNICE ZA EXIT, ne kupujte ih na društvenim mrežama

0
195
Photo: youtube.com printscreen
Oglasi
 Organizatori Exita uputili su danas apel posetiocima da ulaznice kupuju na zvaničnim mestima, jer su se na društvenim mrežama pojavili preprodavci, ali i oni koji prodaju falsifikovane karte

 – Čak i ako falsifikovane ulaznice izgledaju kao prave, ulaz na bilo koji od festivala u okviru “EXIT Leta ljubavi”  sa njima neće biti moguć, jer je isključivo validna naša baza podataka. Podaci iz  baze moraju da se podudaraju sa bar-kodom na ulaznici, što je u slučaju falsifikovanih ulaznica nemoguće – navode iz EXIT tima.

Zamenska mesta za četvorodnevne ili petodnevne ulaznice za EXIT, kupce dodataka za Day 0/The Killers, kao i za kupce EXIT Summer of Love i EXIT Avantura ulaznica već rade, kako bi posetioci festivala izbegli čekanje u redovima za zamenu nultog ili prvog festivalskog dana.

– Podsećamo da je potrebno da svi kupci gore navedenih kategorija ulaznica moraju prvobitno da ih zamene za narukvice, dok kupci dnevnih ulaznica na EXIT mogu da uđu isključivo tako što kupljenu ulaznicu donesu na festivalske kapije. Dnevne ulaznice se ne menjaju za narukvice, osim ukoliko su u pitanju dodaci na EXIT ulaznicu za “Day 0” – navodi se u obaveštenju.

Festival počinje večeras takozvanim nultim danom, a nastupiće grupa Kilkers, jedan od najvećih svetskih rok bendova. Cena ulaznice za koncert, koji će početi oko ponoći, je 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za fan pit.

Kako je najavljeno, u okviru svečane ceremonije otvaranja EXIT festivala, sutra uveče, predviđeno je da se sa glavne bine obrati i Nik Vujčić, jedan od najvećih svetskih motivacionih govornika, koji će pozvati svetske lidere da budu ujedinjeni u naporima da se izbegne ekološka katastrofa koju trenutno proživljavamo.

HL
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime