Pogledajte tizer nove sezone serije “True detective”… Džodi Foster se vratila u punoj formi

0
396
Jodie Foster True Detective, HBO screenshot
Oglasi

Produkcijska kuća HBO je objavila tizer četvrte sezone antologijske serije “True Detective”, a u glavnim ulogama će se naći glumice Džodi Foster i Kali Rejs.

Serija “True Detective” premijerno je prikazana 2014. godine, a ubrzo nakon prve sezone svrstana je među najgledanije serije iz HBO produkcije. Svaka sezona donosi sasvim drugačiju misteriju i novi detektivski par.

Džodi Foster je glavna zvezda četvrte sezone serije “True Detective”… i rešava misteriju na Aljasci

Tako će u predstojećoj sezoni ove serije naglasak biti na detektivskom paru koji čine upravo Džodi Foster i Kali Rejs. Predstojeća uloga u ovoj seriji vratiće Džodi Foster na male ekrane nakon višegodišnje pauze.

Radnja četvrte sezone serije odvijaće se u arktičkom krugu Aljaske u kojem tokom zimskog razdoblja noć traje šezdeset i pet dana. U tom se periodu dešava misteriozni nestanak šestorice radnika koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom. Detektivke će pokušati da reše ovu situaciju, ali njihove planove će poremetiti niz sumnjivih zločina.

Serija je snimana prošle godine, tokom novembra i decembra, na Islandu, koji je bio zamena za originalnu lokaciju Aljaske, a biće objavljena u prvoj polovini ove godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime