Home»TV»Snima se...»Džodi Foster je glavna zvezda četvrte sezone serije “True Detective”… i rešava misteriju na Aljasci

Džodi Foster je glavna zvezda četvrte sezone serije “True Detective”… i rešava misteriju na Aljasci

4
Shares
Pinterest Google+
Džodi Foster/Photo: YouTube printscreen
Džodi Foster/Photo: YouTube printscreen

Zvezda filma ‘Silence of the Lambs’ predvodiće četvrtu iteraciju HBO-ove franšize “True Detective” koja nosi podnaslov “Night Country”. Džodi Foster, koja će biti i izvršni producent serije, glumiće detektivku Liz Danvers u sezoni koju potpisuju scenaristkinja i rediteljka Isa Lopez i izvršni producent Beri Dženkins.

OTKRIVENO POSLE 28 GODINA: DŽODI FOSTER I ENTONI HOPKINS ZAJEDNIČKE SCENE U “JAGANJCIMA” SNIMALI ODVOJENO… UZ PRILIČNO DOBAR RAZLOG ZA TO

Sezona prati detektivke Liz Danvers i Evangelin Navaro koje nastoje da reše slučaj šestorice muškaraca koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal, a koji netragom nestaju kada u Enisu na Aljasci padne duga zimska noć. Par će se morati da se suoči s tamom koju nose u sebi i kopa po ukletim istinama koje leže zakopane pod večnim ledom.

DOK JEDNOM NE SMRKNE…. ILI PRVI IZBOR PONEKAD NIJE I NAJBOLJI IZBOR… OVIH 12 GLUMACA SU ULOGE DOBILI KAO “REZERVE”, PA – OSVOJILI OSKARA

Poslednja sezona serije, s Maheršalom Ali i Stivenom Dorfom u glavnim ulogama, emitovana je je 2019., dok je druga sezona s Kolinom Farelom, Rejčel Mekadams, Vinsom Vonom i Tejlorom Kičom prikazana 2015. godine. Početna sezona, s Vudijem Harelsonom i Metjuom Mekonehijem u glavnim ulogama, prikazana je 2014., a u sve tri dosadašnje sezone serija je bila nominovana za ukupno 23 nagrade Emmy s pet pobeda, od kojih su sve bile za prvu sezonu.

Previous post

Rammstein u novom spotu "Dicke Titten" odaje počast - bujnim ženskim grudima... "Deda" Lindeman gleda i ne veruje...

Next post

Glavni momci na glavnoj bini... Buč Kesidi na otvaranju 12. Arsenal festa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *