Pogledajte kako su Marija i Luka najavili Mobil Music Fest #3 u Jutarnjem prodamu RTS… i ne zaboravite, konkurs je još otvoren…

0
264
Oglasi
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

U Jutarnjem programu RTS naša saradnica Marija M. Karan i pevač benda Loud Luka Radovanović najavili su treće izdanje našeg festivala Mobil Music Fest.

Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Povodom objavljivanja kompilacijskog CD-a sa prvog Headlinerovog festivala, u Jutarnjem programu Marija i Luka podsetili su kako je bilo sjajno na finalu 2109. godine u klubu Wurst Platz, ali i kako je Hadliner “herojski” izgurao drugi festival, turbulentne 2020. godine, sa on-line finalnim takmičenjem u klubu Fest, na kojem je pobedio Sanitarium.

Održano finale prvog Headlinerovog festivala… Loud je pobednik – a svi su pobedili

Pobednik Mobil Music Festa #2 je – Sanitarium!

Najviše pažnje, naravno, posvećeno je trećem festivalu za koji je konkurs i dalje u toku i za koji svi verujemo da će biti najbolji do sada.

Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Takođe, Luka je otkrio da je Loud, konačno, priveo kraju rad na debi albumu koji će, kao nagrada za pobedu na festivalu, uskoro biti objavljen za PGP RTS.

Pogledajte gostovanje Marije i Luke u Jutarnjem programu RTS:

Mobil Music Fest #3 i kompilacija sa našeg prvog festivala najavljeni u Jutarnjem programu Radio Televizija Srbije Odličan posao Marija M. Karan Luka Radovanovic

Posted by Headliner.rs on Thursday, October 7, 2021

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime