“PEVAJMO”, crtać za sve uzraste… a u njemu 65 sjajnih pesama!

0
588
Oglasi

Iz Universal studija, posle hitova poput “Grozan ja”, “Malci” i “Tajni život kućnih ljubimaca”, dolazi još veselija avantura u kojoj će uživati gledaoci svih uzrasta.

singsbgr1Film “Pevajmo”, pored uzbudljive i jedinstvene priče, šalje poruke korisne mališanima, dok sa druge strane krajnje životni likovi pomoći će i starijoj publici da se identifikuju sa junacima i u svakom od njih pronađu sebe.

[accordion title=’Uskoro festival sa nagradama za sinhronizaciju’ open=’true’]Naša glumačka ekipa koja je radila na sinhronizaciji o ovom iskustvu govori kao neobičnom i zanimljivom, dok je Dragan Vujić Vujke, kao član tima, rekao da se ovaj crtani razlikuje od onoga što deca danas gledaju, te više podseća na crtaće neke starije generacije. Pored njega, sinhromizaciju ostalih likova radili su Slobodan Stefanović, Paulina Manov, Dragan Vujić Vujke, Milan Antonić, Dragana Milošević, Marko Marković, Milan Tubić i Iva Stefanović.
Reditelj Nikola Bulatović je premijerno na konferenciji najavio i festival na kom će se dodeljivati nagrade na polju sinhronizacije, koji će biti prvi festival ovog tipa u čitavom regionu.[/accordion]

Smeštena u svet poput našeg ali koji naseljavaju samo životinje, priča prati Bastera Muna, koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Njegov optimističan duh i ljubav prema pozorištu neće dozvoliti da njegova životna ambicija propadne. Da bi ponovo oživeo pozorište, Baster pravi veliku audiciju za pevače na kojoj je izabrano pet najboljih. U procesu stvaranja, nailaziće na razne probleme, kako lične tako i celog tima, teškoće sa motivacijom, doticanjem dna…

U gradu u kom je pozorište srce svačijeg konflikta, sreće i rešenja, junaci će dati sve za priliku koja će im promeniti život, i pokušati sve ne bi li postigli nemoguće. Kreatori ovog ostvarenja, priču i likove bazirali su na stvarnosti, stvorivši duhovit, empatičan i iznad svega životan crtani film koji podiže svačije raspoloženje.

singsbgr5Kako i sam naziv kaže “Pevajmo” je film prepun muzike i sjajnih tački, a sadrži više od 65 hit pesama, od obrade klasika Frenka Sinatre, džeza, RnB zvuka, do zaraznog popa. Širok muzički spektar u kombinaciji sa spektakularnim izvođenjem, nateraće vas da zaigrate u svojim sedištima, i sigurno obeležiti ovu filmsku sezonu.

Zato, ove zime, svi putevi vaše zabave vode ka bioskopu!

Jelena Čkonjević, učenica IV razreda srednje škole Artimedia

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime