Pevač i basista “dali ostavke” u bendu Iced Earth…

0
207
Oglasi
Iced Earth/Photo: Century Media Records
Iced Earth/Photo: Century Media Records

Pevač Iced Earth Stju Blok i basista Luk Eplton napustili su bend pošto je gitarista metal benda Džon Šafer uhapšen zbog napada na američki Kapitol.

Šafer se suočava sa šest saveznih optužbi povezanih sa incidentom. Ostaje u zatvoru okruga Marion u Indijani i čeka da bude prevezen u Vašingon, DC, na saslušanje u vezi s tim slučajem. Njegovi postupci doveli su do odlaska najmanje dva člana.

Kazna za grešnike… Iced Earth i Demons & Wizards proterani sa etikete Century Media

Blok, koji je bio pevač Iced Earth od 2011. godine, objavio je na svojoj Facebook stranici

“Pa, postoje trenuci i događaji kada morate da izvršite popis i preispitate svoj život, rad i putanju za budućnost. S tim u vezi, obavestio sam Džona i njegov trenutni menadžment da moram hitno da objavim svoju ostavku u Iced Earth. Pre nego što sam doneo bilo kakvu odluku, trebalo mi je nekoliko nedelja da obradim situaciju, kao i da poštujem druge u našoj ekipi koji su u sličnoj situaciji. Zahvaljujem svima na poštovanju ovoga. To je najbolja odluka na mnogo načina za moj lični / profesionalni rast u budućnosti. Vreme je da se krene dalje, izleči i napreduje. Puno ljubavi i poštovanja prema svima vama. Pratite nas za neke uzbudljive stvari! Vreme je da krenemo u novo poglavlje. Budite dobri jedni prema drugima”.

Lider benda Iced Earth predao se policiji posle 11 dana… Napadao čuvare Kapitola sprejem za medvede, čeka ga 6 krivičnih prijava

Eplton  je takođe najavio odlazak iz Iced Eartha:

“Kao odgovor na nedavne događaje i okolnosti, obavestio sam menadžment Iced Eartha i Džona da ću sa dajem ostavku na mesto basiste Iced Eartha. Želeo bih da zahvalim svima koji su mi poslali podršku i ljubav u ovom teškom vremenu. Hvala vam!!!!!”

Bubnjar Iced Eartha Brent Smidli i glavni gitarista Dćejk Drejer nisu za sada davali nikakve izjave u vezi sa svojim statusom u bendu.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime