Home»Muzika»Kazna za grešnike… Iced Earth i Demons & Wizards proterani sa etikete Century Media

Kazna za grešnike… Iced Earth i Demons & Wizards proterani sa etikete Century Media

4
Shares
Pinterest Google+
Iced Earth/Photo: Century Media Records
Iced Earth/Photo: Century Media Records

Bend Iced Earth, kao i projekat Demons & Wizards, oba povezana sa Džonom Šaferom, uklonjeni su sa etikete Century Media Records na kojoj su bili godinama.

Ta izdavačka kuća se zvanično do sada nije oglasila, ali izgleda da su dani Iced Eartha i projekta Demons & Wizards na Centuryju odbrojani posle niza skandala u koje je umešan lider tih bendova Džon Šefer.

On je, da podsetimo, najpre učestvovao u napadu ekstremista na američki Kapitol, nakon čega je FBI za njim raspisao poternicu, što je naposletku rezultiralo i hapšenjem.

Lider benda Iced Earth predao se policiji posle 11 dana… Napadao čuvare Kapitola sprejem za medvede, čeka ga 6 krivičnih prijava

Power metal bend Iced Earth je, inače, prvi put potpisao ugovor sa kućom Century Media davne 1990. godine i za tog izdavača je objavio devet od svojih ukupno 12 objavljenih studijskih albuma.

Danas tog benda više nema na listi izvođača Century Medije, a ostaje da se vidi da li je ta kompanija htela na neki način da se distancira od benda koji je trenutno toksičan ili je saradnja definitivno okončana.

HL/Izvor: plejer.net

Previous post

KC "Ribnica" Kraljevo raspisuje konkurs za Godišnju izložbu fotografija

Next post

Larisa predstavila prvi video singl... Poslušajte “Hunting”

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *