Pevač grupe Disturbed optužio Ilona Maska za antisemitizam: Hajde da se sretnemo u četiri oka…

0
419
Ilon mask, Dejvid Drejmen, screenshot YouTube
Oglasi

Dejvid Drejmen iz grupe Disturbed odgovorio je na nedavnu preteće upozorenje Ilona Maska da će tužiti Anti-Defamation League (ADL) zbog navodne klevete Twittera (sada poznatog kao X).

Izvršni direktor Twittera, koje je promenilo ime u X, Ilon Mask objavio je niz tweetova tvrdeći da ga Anti-Defamation League (ADL), međunarodna jevrejska nevladina organizacija sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama koja se specijalizovala za zakon o građanskim pravima i bori se protiv antisemitizma i ekstremizma, lažno optužuje da je antisemita.

Gilmur i njegova supruga optužili Votersa za antisemitizam, licemerje, mizoginiju i – ljubav prema Putinu…

Mask je pritom optužio ADL, grupu za građanska prava koja se bori protiv antisemitizma, da je odgovorna za najveći deo gubitka prihoda Twittera. Kao rezultat toga, Mask je napisao da protiv grupe podnosi tužbu za klevetu. Mask je takođe dodao da je za slobodu govora, ali protiv antisemitizma bilo koje vrste.

Pevač grupe Disturbed Dejvid Drejmen je putem društvenih mreža odgovorio Masku vidno iznerviran, pozivajući ga da se nađu licem u lice kako bi razgovarali o problemima i raščistili sve nedoumice. Drejmen, koji je Jevrejin i vodio je kampanju protiv antisemitizma na društvenim mrežama, rekao je Masku da je njegova porodica i njegov narod u opasnosti.

Frontmen Disturbed sa bine izvređao Votersa: J*** se, Rodžere, i ti i tvoji nacisti

“Mislim da je cela ova stvar bila reakcionarna, što je i razumljivo, s obzirom na štetu nanesenu platformi koju ste kupili. Razgovarajmo. Jedan na jedan da razgovaramo o problemima i raščistimo nedoumice. Vi birate medij. Dajem vam priliku da izrazite svoje legitimne probleme dok se borite protiv talasa antisemitizma koji je nažalost pokrenut“, napisao je Drejmen.

“Cancel” ludilo ne prestaje… Sad je “problem” što je prostetički nos Bredlija Kupera u “Maestru” – antisemitski

Ilon Mask se nedavno našao na meti kritika i poznate pevačice Dione Vorvik zbog njegovog mandata izvršnog direktora Twittera. U nedavnom intervjuu za People rekla je:

– Tek treba da razgovaram s tim mladićem i nameravam to da uradim jer nisam baš sigurna da znam šta to radi i zna li on uopšte šta radi. Dakle, dok se to ne dogodi, suzdržaću se od komentara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime