Pevač Chris Daughtry okrio: Džo Peri me je zvao da zamenim Stivena Tajlera u Aerosmithu…

0
317
Daughtry/Photo; ycreenshot YouTube
Oglasi

Pevač Kris Dotri otkrio je da je imao ponudu da peva u bendu Aerosmith. Govoreći za Dave Rickards podkast, Dotri je rekao da ga je osnivač Aerosmitha, gitarista Džo Peri, pozvao da zameni Stivena Tajlera u nizu koncerata legendarnog rok benda.

Dotri je rekao da se to dogodilo nekoliko godina posle takmičenja u američkom Idolu u kojem je učestvovao.

– Dobijio sam taj nasumični poziv od Džoa Perija — Džo Peri i Stiven su očigledno bili u sukobu jedan sa drugim – rekao je Dotri i dodao:

Svakome u životu treba jedan Kevin… Snimak koji je objavio bubnjar benda Daughtry “ubio” je internet

– Sve je bilo u vestima. Mislim da je to bilo kao javni raskid. Džo Peri me zove. U početku sam mislio da je to šala, ali on nije čak ni odvojio vreme da kaže: “Kako si?” Samo je objasnio razlog zašto me je nazvao. “Kako bi se osećao kada bi krenuo na turneju sa nama? Imaš neke kul pesme koje bismo takođe mogli da odsviramo” – otkrio je Dotri i nastavio:

– Ostao sam bez reči. Pre svega, ne smatram se pevačem kalibra Stivena Tajlera, jer ne bih mogao da se nosim s tim pesmama na način na koji to Stiven Tajler radi. On je nezamenljiv, po mom mišljenju. Štaviše, Stiven Tajler je živ. Ceo ovaj strah da ne naljutim jednog od mojih heroja se samo nazirao, a ja sam bio u fazonu “mema šanse da to uradim, Džo”.

Stiven Tajler “posrnuo”, ponovo je na rehabilitaciji, a Aerosmith otkazao koncerte do septembra…

Posle Dotrijeve odluke da odbije ponudu, Tajler i Peri su se naizgled pomirili, Aerosmith je održao bezbroj koncerata, a sada kreću na severnoamerički deo svoje oproštajne turneje sledećeg meseca.

Obimna serija nastupa počeće u Filadelfiji u septembru i nastaviće da se zaustavlja širom Severne Amerike do kraja januara 2024. godine, piše NME.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime