Niki Siks piše novu knjigu i veruje da će se opet naći na listi betselera New York Timesa

0
307
Niki Siks/Photo: screenshot YouTube @AudacyMusic
Oglasi

Basista grupe Mötley Crüe, Niki Siks, je otkrio da radi na svojoj petoj knjizi.

Siks je četiri puta do sada bio autor bestselera prema New York Timesu, sa knjigama “The First 21” (2021), “This Is Gonna Hurt” (2011), “The Heroin Diaries” (2007) i biografijom grupe “The Dirt: Confessions Of The World’s Most Notorious Rock Band” (2001).

Niki Siks posle nastupa Tomija Lija sa slomljenim rebrima: On je je**na životinja!

Pre nekoliko dana, Siks je na svojim društvenim mrežama napisao:

“Počeo sam sa svojom petom knjigom. Ako sve bude po planu, trebalo bi da je objavimo sledeće godine. Ako se sve desi kako treba, to će biti peti put da se nalazim na listi bestselera New York Timesa… Velika je čast pisati knjige. Bićete u toku… Hvala vam što uvek podržavate moju zavisnost od reči”.

U novembru 2021, Siksova poslednja knjiga “The First 21: How I Became Nikki Sixx” se popela na osmo mesto liste bestselera New York Timesa u kategoriji tvrdih korica i jedanaesto mesto na listi kombinovanih štampanih i e-knjiga.

Objavljen prvi trejler za “The Dirt”, film o bendu Mötley Crüe

U knjizi “The First 21: How I Became Nikki Sixx”, on je ispričao svoju priču o poreklu: kako je Frenk Ferana postao Niki Siks, beležeći njegovo zanimljivo putovanje od dečka sa farme u Ajdahu do čoveka koji je osnovao revolucionarnu rok grupu.

Manje od dve godine ranije, Siks je izjavio da radi na dečjoj knjizi o raznolikosti sa svojom suprugom Kortni Siks.

– Moja supruga i ja radimo na knjizi o maloj devojčici koja putuje po svim tim zemljama u svojoj mašti – rekao je Niki za The Aquarian Weekly.

– Ide u Afriku i tamo je mali afrički dečko ili devojčica uče o toj kulturi, ili ide u Englesku, pa zatim u Vajoming i tamo uči o konjima, pa ide u Japan i uči o hrani, kulturi i jeziku. To je sjajna ideja.

Na aukciji kolekcija knjiga Čarlija Votsa… Samo jedna se procenjuje na 200-300.000 funti

Biografija benda, “The Dirt” je poslužila kao inspiracija za istoimeni film iz 2019. godine.

Nedavno su Mötley Crüe ušli u studio sa dugogodišnjim producentom Bobom Rokom i snimili tri nove pesme, uključujući “Dogs Of War” i obradu pesme “(You Gotta) Fight For Your Right (To Party!)” grupe Beastie Boys.

Crüe i Def Leppard su se nedavno udružili sa Alisom Kuperom za mini-turneju po SAD ovog leta. Turneja je počela 5. avgusta u Sirakuzi i uključuje nastupe na srednjem zapadu pre nego što završi u El Pasu, 18. avgusta. Nastupi u Japanu i Australiji će uslediti tokom jeseni.

Džon 5 se pridružio grupi prošle jeseni kao zamena za suosnivačkog gitaristu benda Mika Marsa. Mik je najavio svoj odlazak sa turneja sa Mötley Crüeom oktobru prošle godine zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime