Peticija protiv Amber Herd stigla do producenata “Aquamena”… a oni su doneli čudnu odluku

0
421
Oglasi
Amber Herd - Aquamen/Photo: promo
Amber Herd – Aquamen/Photo: promo

Amber Herd će u filmu “Aquamen 2” glumiti manje od 10 minuta! Amber je u prvom delu glumila princezu Meru, junakinju u koju je zaljubljen Akvamen (Džejson Momoa).

Ovu odluku doneli su producenti nakon što je peticija da ona bude izbačena iz glumačke ekipe dosegla više od tri miliona glasova, objavila je filmska kritičarka Grejs Rendolf.

– Uradite pravu stvar. Uklonite Amber Herd iz “Akvamena 2” – napisala je izvesna Džin Larson u opisu peticije na Change.org, koju je kreirala još 2020, a koja je buknula sa novim suđenjem u Virdžiniji.

VIŠE OD DVA MILIONA LJUDI TRAŽI DA SE AMBER HERD IZBACI IZ NOVOG “AKVAMENA”…

Podsetimo, sredinom aprila počelo je suđenje između slavnog glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge, glumice Amber Herd, po tužbi koju je podneo Dep.

Dep optužuje bivšu suprugu da ga je “lažno prikazala kao nasilnika u porodici” u tekstu koji je objavila u Vašington postu 2018. godine.

DŽONI DEP NA SUĐENJU S BIVŠOM PRIČAO O “PIRATIMA S KARIBA”: NEĆU VIŠE GLUMITI KAPETANA DŽEKA SPEROUA, NISAM GLEDAO NIJEDAN FILM IZ FRANŠIZE…

Amber je tvrdila da je pretrpela fizičko nasilje od strane Depa, što on negira.

Glumac je za odštetu tražio čak 50 miliona dolara, što je četiri puta veći iznos od procenjenog bogatstva koje trenutno ima glumica.

DŽONI DEP OSTADE “MUŠKARAC KOJI TUČE ŽENE”… POZNATI GLUMAC IZGUBIO PARNICU PROTIV LONDONSKOG SUNA

Pre godinu i po dana, u novembru 2020. godine Džoni Dep je osuđen za zlostavljanje bivše supruge Amber Herd. Sud u Londonu je tada doneo presudu u kojoj stoji da je “Džoni Dep brutalno tukao bivšu ženu”. Samim tim je njegova tužba protiv tabloida “Sun” koji je prvi nazvao glumca nasilnikom odbačena. Sudija je priču koju je objavio tabloid nazvala “tačnom”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime