Parni valjak prvi put u MTS dvorani 9. novembra, ulaznice već u prodaji…

0
135
Parni valjak/Photo: Matej Grgić
Oglasi

Nakon što su prošle godine obradovali pibliku u Srbiji svirkom u beogradskom Bitef art kafeu, a pre toga i pojavljivanjem na Arsenal Festu u Kragujevcu, jedan od najvećih rock bendova na ovim prostorima, Parni Valjak, u okviru svoje nove postave sa mladim pevačem Igorom Drvenkarom, nastupiće 9. novembra u kultnoj MTS dvorani.

Parni valjak objavio novi singl i spot “Sad kad znaš”, Hus kaže da je “prava ljubavna”…

Parni valjak je prošle godine predstavio svoje novo poglavlje, u kojem im se pridužio Igor Drvenkar. Mladi pevač slovi u javnosti za nekoga ko je doneo posebnu energiju bezvremenskim hitovima, kao i novim pesmama Parnog Valjka, a publika je ovu priču podržala kroz brojne koncerte koje je bend u poslednjih godinu dana održao širom regiona.

Parni valjak/Photo: Matej Grgić

Uoči nastupa u beogradskoj mts Dvorani, članovi benda poručuju da se “raduju ponovnom susretu sa Beograđanima, ali i akustici i intimnoj atmosferi koju nudi jedinstveni prostor MTS dvorane”.

Beogradska publika uživaće, kao i svaki put, uz opsežan i emotivan repertoar koji čine brojni hitovi, među kojima su: “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, “Godine prolaze”; “Moja je pjesma”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave” i mnoge druge, a kako bend trenutno radi na novom albumu, pred publikom u Beogradu izvešće i nove autorske pesme, među kojima su i singlovi “Kad padne mrak” i “Moja glava, moja pravila”.

Ulaznice za koncert kultnog benda mogu se kupiti na mtsdvorana.rs i na blagajni MTS dvorane.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime