Paranoja, hipohondrija i… Robi Vilijams pati od “januarske depresije”

0
211
Robi Vilijams, screenshot youtube
Oglasi

Robi Vilijams odlučio je da se poveri putem Instagrama, gde je napisao da se u januaru oseća kao da je u nekom praznom prostoru, ali i da još uvek oseća strah od Covida.

Robi Vilijams baš zapeo da mu neko uradi obradu “It’s Raining Men”… Ako neće Tom Jork, možda hoće Trent Reznor

Na Instagramu je, između ostalog, napisao:

“U jednom sam od onih perioda u kojima se svaki e-mail kojem moram da se vratim čini opterećenje poput nekog domačeg zadatka koji moram da napišemi. Svaki društveni angažman čini se neizvodivim i sve, osim ostanka u krevetu, čini se nemogućim. Stvar je u tome da nisam nesrećan, nisam depresivan i zapravo je sve dobro. Nisam čak ni loše volje. Samo sam u jednom vrlo lepom praznom prostoru”.

Takođe je napisao da oseća potrebu da se udalji od svega i nestane na neko vreme kako bi uživao sa svojom suprugom Ajdom i njihovom decom.

“Mislim da mi treba resetiranje. Događa se to tu i tamo. Moram na neko vreme da nestanem. Neki prijatelji to shvataju, a neki ne. Neke od njih bilo je lepo poznavati. Jednostavno ne želim da se dovedem u neku nezavidnu poziciju samo zato jer moram na neko vreme da se isključim. Sve što želim je da gledam televiziju s Ajdom i decom i tu i tamo nešto prokomentarišem. Te stvari me čine srećnim”.

Robi Vilijams priznao da ima poremećaj “umišljene mane telesnog izgleda”…

Robi Vilijams je proveo godine boreći se s zavisnošću od droge i s mentalnim problemima. Na Instagramu se, pozivajući se na “januarski blues”, takođe napisao i sledeće:

“Ponekad se probudiš s osećajem da si ili dobio COVID ili da si samo prehlađen, ali onda sat kasnije shvatiš da nisi bolestan i onda ostatak dana provedeš stvarno umoran i pomalo mrzovoljan? Šta je onda to?”

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime