Pamela Anderson konačno s osmehom… Na Broadwayu dobila ulogu u mjuziklu “Chicago”

0
321
Oglasi
Pamela Anderson/Photo: YouTube printscreen
Pamela Anderson/Photo: YouTube printscreen

Nekadašnja zvezda “Baywatcha” i prvog kućnog seks snimka u istoriji, Pamela Anderson debitovaće na Broadwayu u ulozi Roksi Hart u hit mjuziklu “Chicago”.

ONA ŽELI DA ISPRIČA SVOJU VERZIJU PRIČE O JAHTI I TOMIJU LIJU… NETFLIX PRIPREMA DOKUMENTARAC O PAMELI ANDERSON

Anderson će ulogu Roksi Hart igrati od 12. aprila do 5. jula. Novinarima je rekla da je za nju to “uloga iz snova”.

– Mislim da slava Roksi predstavlja slobodu – rekla je u intervjuu u emisiji “Good Morning America”. – Ne radi se samo o tome da ste slavni, nego istodovremeno dobijate puno pažnje i slobode. Mogu da se poistovetim s mnogim stvarima iz mjuzikla.

– Uloga je vrlo zanimljiva, a priča traje tako dugo jer je sjajna. I uvek postoji nešto ispod toga glamura što je čini još glamuroznijom – rekla je Anderson (54), dodajući i kako joj je bilo prilično teško da pripremi se za ulogu.

PRIJATELJI ZABRINUTI ZA PAMELU ANDERSON POSLE PREMIJERE SERIJE “PAM & TOMMY”: PONOVO PROLAZI KROZ ISTU TRAUMU, TO NIJE FER…

– Brojni sati plesa, pevanja, rada na sceni i na pozornici, boravak u dvoranama zbog proba. Ali, kad jednom uđeš u taj voz, on jednostavno nastavlja dalje i nema načina da siđeš na prvoj stanici – rekla je glumica, dodavši da s nestrpljenjem iščekuje nastup.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime