Gile pred dvostruki koncert Električnog orgazma u Kruševcu: 13 godina je prošlo, hvala vam što nas niste zaboravili…

0
335
Oglasi
Električni orgazam, Al Rok Fest/Photo: AleX
Električni orgazam, Al Rok Fest/Photo: AleX

Legendarna beogradska rok grupa Električni orgazam održaće dva koncerta u Kruševcu, i to 7. i 8. aprila. Naime, samo nekoliko dana nakon što su puštene u prodaju, sve ulaznice za koncert Električnog orgazma 7. aprila u kruševačkom Basement baru su rasprodate. S obzirom na to da do koncerta ima još dve nedelje i da interesovanje ne jenjava, bend je zakazao još jedan koncert u istom prostoru za 8. april. 

Ulaznice za drugi koncert, 8. aprila, već su u prodaji i mogu se kupiti u Basement baru (Majke Jugovića 11) po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara.

Ulaznice će važiti samo za koncert za koji su kupljene. Na svakoj ulaznici piše datum održavanja koncerta i neće biti moguće da se sa ulaznicom kupljenom za jedan koncert uđe na drugi.

Električni orgazam, Kombank dvorana/ Photo: AleX
Električni orgazam, Kombank dvorana/ Photo: AleX

Za ulaz u klub nisu potrebne kovid propusnice, a svi oni koji čuvaju stare ulaznice za koncerte koji je trebalo da budu održani 2020. godine, treba da ih zamene za nove u Basement baru.

Koncertima u Kruševcu, Električni orgazam će proslaviti 42 godine postojanja.

– Jako dugo nismo svirali u Kruševcu, punih 13 godina. Sećam se da smo poslednji put svirali na Trgu i da je bilo jako puno ljudi. Znamo da nas kruševačka publika nije zaboravila jer smo poslednjih godina dobijali veliki broj poruka i poziva iz ovog grada. Presrećni smo što ćemo konačno ponovo zasvirati u Kruševcu i sa Kruševljanima proslaviti 42 godine postojanja benda – poručio je Gile pred kruševačke koncerte.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime