Ozi Ozborn u ponedeljak ide na operacijo od koje, kako kaže Šeron, “zavisi ostatak njegovog života”…

0
836
Oglasi
Šeron Ozborn/Photo: facebook@sharonosbourneofficial
Šeron Ozborn/Photo: facebook@sharonosbourneofficial

Operacija vrata Ozija Ozborna sledeće nedelje će “odrediti ostatak njegovog života”. To je ono što je Šeron Ozborn, supruga 73-godišnje rok zvezde, objasnila britanskim TV gledaocima ove nedelje.

Završavajući emisiju “The Talk” na TalkTV, Šeron je rekla svojim kovoditeljima da putuje iz Velike Britanije u Los Anđeles na Ozijevu operaciju koja je zakazana za ponedeljak, 13. jun.

OZI OZBORN ODABRAO PESMU KOJA ĆE SE PUŠTATI NA NJEGOVOJ SAHRANI… I NE, NIJE NIŠTA OD BLACK SABBATH

Šeron je u aprilu je prešla “veliku baru” da bi bila sa Ozijem pošto je bio pozitivan na COVID-19. Šeron se kasnije takođe zarazila virusom. Ali Ozijeve povrede koje zahtevaju operaciju potiču od nesreće na ATV-u 2003. u kojoj je teško povređen bivši pevač Black Sabbatha i solo umetnik koga često nazivaju “Princem tame”. Pevač je nedavno rekao da ne može da hoda kako treba zbog problema sa vratom.

– Njega čeka velika operacija u ponedeljak, a ja moram da budem tamo. To će zaista odrediti ostatak njegovog života – rekla je u emisiji Šeron.

OZI NIJE DOBRO, ZABRINUTA SAM… ŠERON OZBORN POTVRDILA DA JE, PORED SVIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA, SLAVNI MUZIČAR DOBIO I KORONU

Ozi Ozborn/Šhoto: instagram screenshot
Ozi Ozborn/Šhoto: instagram screenshot

Nastavila je, govoreći o sinu Džeku Ozbornu koji čeka prvo dete sa svojom verenicom Ari Gerhart,

– Sledeća stvar koje će se desiti je da će moj sin dobiti ćerku za otprilike tri nedelje. A takođe, 40. godišnjica braka nam je 1. jula – rekla je Šeron i dodala: –

Plus, tu je i činjenica da imam devet malih pasa kojima užasno nedostajem. Ali vratiču se; ne možete me se sada otarasiti. Smešno je bilo da kada sam danas razgovarala sa Ozijem, a on mi je rekao: “Da li si li već otpuštena?”.

OZI OZBORN: BOLJE JE BITI FIN NEGO BITI SE*ONJA… DA BI BIO SE*ONJA MORAŠ DA IMAŠ MNOGO DOBRO PAMĆENJE

Deo u kome Šeron govori o Ozijevom zdravlju i operaciji je na 55.00 u ovom videu:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime