Home»Muzika»Ozi nije dobro, zabrinuta sam… Šeron Ozborn potvrdila da je, pored svih zdravstvenih problema, slavni muzičar dobio i koronu

Ozi nije dobro, zabrinuta sam… Šeron Ozborn potvrdila da je, pored svih zdravstvenih problema, slavni muzičar dobio i koronu

4
Shares
Pinterest Google+
Ozi Ozborn/Šhoto: instagram screenshot
Ozi Ozborn/Šhoto: instagram screenshot

Ozi Ozborn je oboleo od kovida, potvrdila je njegova supruga i menadžerka Šeron. Ova vest je poslednja u nizu zdravstvenih problema za Princa tame, a Šeron je u suzama otkrila dijagnozu u novoj TV emisiji “The Talk” u Velikoj Britaniji.

– Razgovarala sam sa njim i on kaže da je dobro – rekla je u segmentu emitovanom u četvrtak, 28. aprila. – Ali, trenutno sam veoma zabrinuta za Ozija. Prošle su dve godine pandemije, a on je sada dobio Covid, baš kada ne treba.

OZI OZBORN OTKRIO DA JE ZAVRŠIO NOVI ALBUM, A NA NJEMU – EKIPA SNOVA… SAMO JEDAN NIJE HTEO

Šeron je bila vidno uznemirena dok je govorila o svom suprugu, najavljujući da će se odmah vratiti u SAD da bude sa njim dok se on oporavlja i obećavajući da će ga “držati i ljubiti” dok nosi “najmenje tri maske za lice”.

Ipak, rekla je da veruje kako neće morati da bude predugo u SAD, samouvereno predviđajući da će se Ozi oporaviti.

– Videćete me ponovo u emisiji za nedelju dana – rekla je ona – jer znam da ćuo svog muža podići na noge i da ćemo do sledeće nedelje dobiti negativan test.

OZI OZBORN: BOLJE JE BITI FIN NEGO BITI SE*ONJA… DA BI BIO SE*ONJA MORAŠ DA IMAŠ MNOGO DOBRO PAMĆENJE

Ozi je morao više puta da odlaže planove za britansku i evropsku turneju sa kolegama britanskim metal legendama Judas Priest zbog kombinacije pandemije i ličnih zdravstvenih problema. U 2019, Ozi je imao tešku upalu pluća i imao je ozbiljan pad iste godine posle koga je završio na operaciji.

E TO JE PRAVA ROKERSKA PRIČA… SNIMA SE BIOGRAFSKI FILM O OZIJU I ŠERON OZBORN

On se takođe bori Parkinsonovom bolešću nekoliko godina, još pre nego što ej to javno otkrio u januaru 2020. Međutim, Ozi je oduvek bio borac, pa se fanovi nadaju da bi ubrzomogao da se vrati radu na potpuno novom studijskom albumu, za koji se očekuje da će biti objavljen krajem ove godine.

HL/Izvor: ludersound.com

Previous post

Doli Parton se predomislila: Ako budem odabrana u Rock & Roll Hall of Fame, prihvatiću to sa zahvalnošću...

Next post

Album "Solid" grupe Eyesburn stigao na streaming servise

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *