Ozi Ozborn drugi put u Kući slavnih… Objavljen konačan spisak novih članova Rock & Roll Hall of Fame

0
145
Ozi Ozborn, screenshot YouTube
Oglasi

Rokenrol kuća slavnih dobila je nove članove, a to su Šer, Ozi Ozborn, Meri Dž. Blajdž, Piter Frempton, A Tribe Called Quest, Dave Matthews Band, Foreigner i Kool & the Gang.

Lajonel Riči i Rajan Sikrest objavili su koje nove članove dobija Rokenrol kuća slavnih u okviru emisije American Idol u nedelju.

Liam Galagher ima poruku za Rock & Roll Hall of Fame: Učinite mi uslugu i odj…te!

Svi novi članovi zvanično će biti uvedeni u kuću slavnih 19. oktobra, kada će se 39. godišnja ceremonija održati u Klivlendu u Ohaju, sa prenosom na servisu Disney+.

Šer, Ozborn, Frempton i bendovi Foreigner i Kool & the Gang biće uvedeni nakon samo jednog pojavljivanja na listi nominovanih.

Međutim, Ozi Ozborn će drugi put biti uveden u kuću slavnih, jer je već njen deo kao član benda Black Sabbath još od 2006. godine.

3 minuta slave za zabranjenu pesmu… Pogledajte kako je Džimi Pejž odsvirao “Rumble” Linka Vraja na ceremoniji u R’N’R Hall of Fame

Nagradu Musical Excellence dobiće Džimi Bafet, Dion Vorik, Norman Vitfild i MC5, nagradu Musical Influence dobiće Big Mama Tornton, Aleksis Koren i Džon Majal, a nagradu Ahmet Ertegun Suzan de Pas.

Rokenrol kuća slavnih prošle godine primila je Kejt Buš, Misi Eliot, Vilija Nelsona, Džordža Majkla, Šeril Krou i bendove Rage Against the Machine i The Spinners.

Ove godine je nominovano 15 umetnika i bendova, a oni koji nisu ušli su Maraja Keri, Šade, Leni Kravic, Šinejd O’Konor, Eric B. & Rakim i bendovi Jane’s Addiction i Oasis.

HL/Izvor: Hollywood Reporter

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime