Ozbiljna rok ekipa, Roni Romero i Intelligent Music Project, predstavljaće Bugarsku na Evroviziji 2022.

0
286
Oglasi
Roni Romero, IMP (Sofija)/ Photo: AleX
Roni Romero, IMP (Sofija)/ Photo: AleX

Rok grupa Intelligent Music Project izabrana je da predstavlja Bugarsku na Evroviziji 2022. sa pesmom “Intention”.

Sve je počelo kao glasina kada je Intelligent Music Project objavio vest tokom intervjua, ali je BNT – bugarski javni emiter – sada potvrdio da će bend zaista predstavljati zemlju na Evroviziji 2022.

Pored najave izvođača, generalni direktor BNT Emil Košlukov i Milen Vrabevski, tvorac Intelligent Music Project, takođe su otkrili da će pesma nositi naziv “Intetion” i da bi trebalo da bude objavljena početkom decembra na BNT1.

Sadašnju postava benda, onu koja će nastupiti u Torinu, činiće Roni Romero (glavni vokal Ritchie Blackmore’s Rainbow), Biser Ivanov, Slavin Slavčev (pobednik X-Factor Bugarska), Ivo Stefanov, Dimiter Sirakov i bubnjar Stojan Jankulov.

HL INTERVJU – MILEN VRABEVSKI, TVORAC INTELLIGENT MUSIC PROJECTA: MOJE PESME SU LEKCIJE ZA ŽIVOT, SLOBODNO UKRADITE PONEKI SAVET…

Davne 2010. godine Milen Vrabevski je osnovao muzičku produkcijsku kuću Intelligent Music sa ciljem popularizacije bugarske muzike i kulture. Ubrzo nakon toga, najavio je stvaranje “Intelligent Music Project”, rok saradnje koja će uključivati nekoliko popularnih imena unutar rok pejzaža.

Do danas, bend je objavio šest albuma i uključivao članove kao što su Nejtan Ist, Džon Loton, Tim Pirs, Sajmon Filips, Bobi Rondineli, Karl Sentens… Da podsetimo, ekipa Headlinera prošle godine bila je u Bugarskoj, nakoncertu IMP u Sofiji. Evo kako je bilo:

DA, OVO NAM JE NEDOSTAJALO… ADRENALIN, ENERGIJA, OPASNO DOBRA SVIRKA I PUNO SRCE NA KONCERTU INTELLIGENT MUSIC PROJECTA U SOFIJI (FOTOREPORTAŽA)

 

HL/Izvor: wiwibloggs.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime