Ovo stvarno niko nije očekivao… Tarantino prvi put sarađuje s velikom holivudskom zvezdom u svom poslednjem filmu

0
221
Kventin tarantino/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Poslednjih nedelja intenzivno se spekuliše da će Tom Kruz igrati u novom, ujedno i poslednjem filmu reditelja Kventina Tarantina “Filmski kritičar”.

Uprkos tome što je jedna od najvećih zvezda u industriji, Kruz nikada nije glumio u Tarantinovom filmu, što ovu saradnju čini ekskluzivnom. Kruzova radna etika, u kombinaciji sa Tarantinovim odličnim pisanjem i režijom, učinili bi ga savršeno prikladnim za ovo ostvarenje, navodi The ScreenRant.

Nije Leo, ali je onaj drugi… Tarantino odabrao glumca za svoj (navodno) poslednji film “The Movie Critic”

Još uvek nije zvanično potvrđeno da će Kruz biti deo ekipe, iako se o tome sve više priča i nagađa se da su u toku poslednji pregovori.

Tom Kruz/Photo: movie printscreen

Kruza bismo gledali rame uz rame sa Bredom Pitom, koji je već dobio ulogu u ovom filmu. Njih dvojica su prvi put zajedno igrali u filmu “Intervju sa vampirom”, pre 20 godina.

Tom Kruz je nakratko razmatran za ulogu Klifa u filmu “Bilo jednom u Holivudu” pre nego što se Tarantino odlučio za Pita. Prema Collideru reditelj je lično razgovarao sa Kruzom o ulozi, opisujući ga kao “sjajnog momka”, ali je odlučio da će se Pit bolje snaći, jer su on i Leonardo Dikaprio bolji tandem na ekranu.

Kventin Tarantino: Svašta radim u svojim filmovima, samo jedno ne…

Tarantino je rekao da je njegov poslednji film smešten u 1977. godinu i “baziran je na tipu koji je stvarno živeo, ali nikada se nije proslavio i pisao je recenzije za filmove u pornografskom časopisu”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime