Ovo nije filmska priča, a kao da jeste… Reditelj “Black Pantera” priveden zbog sumnje da je opljačkao banku

0
360
Oglasi
Rajan Kugler/Photo: YouTube printsreen
Rajan Kugler/Photo: YouTube printsreen

Rajan Kugler, reditelj filma “Black Panther”, otišao je 7. januara u poslovnicu Bank of America u Atlanti kako bi podigao novac. Zbog pravila u vreme korone nosio je masku, ali i naočare za suncei kapu. 35-godišnji reditelj došao je na šalter i na papiru napisao poruku za šaltersku službenicu: “Želeo bih sa svog računa da podignem 12.000 dolara. Molim vas da novac brojite negde drugde. Obavite to diskretno”.

Radnica na šalteru to je shvatila pogrešno, pomislila je da se radi o pokušaju pljačke jer se radilo o iznosu većem od 10.000 dolara. Upozorila je svog šefa da sumnja na pokušaj pljačke pa su zajedno pozvali policiju.

Četiri policajca su stigla i prvo su priveli dvojicu Kuglerovih prijatelja koji su ga u automobilu čekali ispred banke. Njih su strpali u policijski auto, zatim ušli u banku, Kugleru stavili lisice na ruke i izveli van zgrade. Tek nakon što su proverili njegov identitet i bankovni račun, policajci su oslobodili i njega i njegove prijatelje.

Sada se pojavio i snimak ove policijske “akcije”:

MARVEL STUDIO NAPRAVIO OMAŽ TRAGIČNO PREMINULOM GLUMCU… POGLEDAJTE VIDEO POSVEĆEN “CRNOM PANTERU”

Kugler je ovu priču potvrdio pre nekoliko dana za portal Variety dodajući kako  takva situacija nikada ne bi smela da se dogodi i kako se Bank of America nakon toga potrudila da izgladi situaciju na njegovo zadovoljstvo.  Portparol Bank of America rekao je za Variety:

– Duboko žalimo zbog tog incidenta. Nije smelo da se desi i izvinjavamo se gospodinu Kugleru.

Kugler trenutno snima nastavak filma “Black Panther” koji se zove “Black Panther: Wakanda Forever” a njegova premijera se očekuje u novembru ove godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime