Ovo je novi spot Bajage i Instruktora… pesmu dobro znate

0
308
Oglasi
Bajaga i Instruktori/Photo: Nebojša Babić/facebook@bajaga.official.page
Bajaga i Instruktori/Photo: Nebojša Babić/facebook@bajaga.official.page

Bajaga i Instruktori objavili su i drugi spot sa novog albuma “Ovaj svet se menja”, a ovaj put u pitanju je jedna obrada.

Pesma “Moja draga”, koju je Momčilo Bajagić Bajaga ranije pisao za Zdravka Čolića, sada ima i novu verziju.

KAKVI SU INSTRUKTORI U STUDIJU… BAJAGA REALAN I ZNA ŠTA PUBLIKA VOLI, ŽIKA ZAHTEVAN I STALNO BI NEŠTO DA MENJA

Grupa Bajaga i Instruktori snimili su obradu pesme za nedavno objavljen album, nastao tokom karantina povodom pandemije korona virusa. Album je tako i dobio naziv, koji nosi i naslovna numera istog, potpuno autentično i u korak s novonastalom situacijom “Ovaj svet se menja”.

Album je kombinacija nekoliko novih pesama, kao i nekoliko pesama koje je Momčilo Bajagić Bajaga ranije pisao za druge izvođače, ali ih nikada ranije nije izvodio.

– Naš menadžer Gane Pecikoza stalno nam je predlagao da snimimo ovako nešto. Nikada nisam pevao “Ja sam se ložio na tebe”, “Moja draga”, “Tvoje oči”, ljudi dosta vole pesmu iz “Otvorenih vrata”…  Za vreme korone  smo se, uglavnom, bavili otkazivanjem koncerata, ukapirali smo da jedino može da nas izvadi to da sednemo i nešto radimo. Pripremali smo album dva meseca, bili mesec dana u studiju, i mislim da smo na dobar način iskoristili ovo mrtvo vreme – rekao je nedavno Bajaga za Glas javnosti.

Pogledajte kako izgleda spot i kako zvuči pesma “Moja draga” u novom ruhu i u izvođenju Bajage i instruktora.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime