Ovo je lud, lud, luuuud film… Tako je Aleksander Skarsgard opisao novi horor “Infinity Pool”

0
414
Infinity Pool/Photo; screenshot
Oglasi

Horor “Bazen beskraja” (Infinity Pool) sa Aleksanderom Skarsgardom u glavnoj ulozi, koji je dobrim delom sniman u Šibeniku i okolini, premijerno je u nedelju prikazan na filmskom festivalu Sundance. Film je izazvao posebnu pažnju publike jer je prikazana verzija drugačija od one koja će se prikazivati u američkim bioskopima od 27. januara.

A uvek smo se pitali… Zašto su svi filmski posteri toliko slični?

Film prikazan u Sundanceu prepun je scena s razbijanjem glava, litrama krvi, sperme i ostalih ljudskih izlučevina koji izlaze iz raznih delova tela. Film je režirao Brendon Kronenberg, sin slavnog majstora horora Dejvida Kronenberga, dok je koproducentkinja filma Anita Juka i njena kompanija 4Film. Anita je prisustvovala premijeri filma na Sundanceu, kao i Aleksander Skarsgard koji je posle premijere rekao kako se radi o “ludom, ludom filmu”.

– Mrzeli ga ili voleli, retkost je za glumca da iskusi nešto ovako.

Već se lome koplja oko filma o izraelskoj premijerki Goldi Meir… Jer, zaboga, Helen Miren nije Jevrejka…

Skarsgard u filmu „Bazen beskraja“ glumi pisca koji posećuje turistički resort sa svojom suprugom kako bi našao inspiraciju za knjigu. Sreće obožavateljku (Mia Got) i njenog supruga. Oni izlaze u četvoro i tu dolazi do prvih šokantnih scena pa se u krupnom planu vidi penis, masturbacija i ejakulacija, nakon čega sledi saobraćajna nesreća posle koje se sve menja. Pisac je uhapšen i osuđen na smrt ali za pravu cenu može da dobije svog klona nad kojim će se, umesto njega, izvršiti smrtna kazna. Pisac to i uradi, ali tada shvata da postoji ceo sistemu keem bogataši iskorišćavaju svoje klonove za provale, otmice, drogiranja i orgije.

Pogledajte prvu fotografiju Marise Abele kao Ejmi Vajnhaus u biografskom filmu “Back to Black”

Kada ga je voditelj posle premijere pitao koji deo snimanja filma mu je ostao u pamćenju Skarsgard je odgovorio da je to onaj kada je morao da se bori s golom verzijom samog sebe a potom ga je Mia Got podojila. 

– To nije nešto što, kao glumac, često radiš – dodao je.

Pogledajte trejler za ovaj ludi film:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime