Osoba A: Ja sam Batman! Osoba B: Ja sam Batman! Filmska franšiza deli se na dve filmske sage s dva različita glumca…

0
370
Oglasi
The Batman/Promo Warner Bros.
The Batman/Promo Warner Bros.

Već duže vremena raspravlja se o budućnosti filmske franšize s Batmanom kao glavnim likom. Nedoumicu je izazvala činjenica da se trenutno snima film “The Batman” u kojem  Robert Patinson glumi slavnog lika iz stripova dok će uskoro početi da se snima i film “The Flash” u kojem će Batmana istovremeno glumiti dva glumca, a to su Ben Aflek i MajklKiton. U tom filmu Batman će biti sporedni lik. The Flash, poznat i kao Bari Alen, takođe je poznati stripovski lik kojeg u filmu glumi Ezra Miler.

Situaciju je razjasnio Volter Hamada, predsednik filmske kompanije DC Films koja snima filmove utemeljene na likovima iz stripova izdavačke kuće DC Comics.

MASKIRAN ZA OSKARA… KOLINA FARELA KAO PINGVINA NISU PREPOZNALE NI KOLEGE GLUMCI IZ FILMA “THE BATMAN”

Što se tiče filma “The Flash”, Hamada je u intervjuu za New York Times objasnio kako će dva različita Batmana istovremeno egzistirati u paralelnim svetovima. Ujedno je najavio da će se Batman franšiza podeliti na dve filmske sage, a svaka saga imaće svog glumca u ulozi Batmana.

Jasno je da će Batmana u jednoj sagi glumiti Robert Patinson ali u intervjuu objavljenom u New York Timesu nije razjašnjeno ko će glumiti superheroja u drugoj sagi, hoće li to biti Ben Afleck ili Majkl Kiton. Zato je jedan od čitalaca na Twitteru upitao novinara Bruksa Barnsa, koji je intervjuisao Hamadu, ko će, pored Patisona biti drugi Batman. Na to je Barns kratko odgovorio “Kiton”.

ODLUČENO JE… NOVI BETMEN ĆE BITI – CRNAC

Inače, snimanje filma s Patisonom kao Batmanom prekidano je zbog pandemije korona virusa. Prvo je prekinuto u martu kada je pandemija započela, zatim u oktobru kada se Patison zarazio virusom Covid-19. Zbog toga, početak prikazivanja filma, prvobitno zakazan za jun 2021. godine pomeren je za oktobar, a potom i na 4. marta 2022. godine. Film “The Flash” trebalo bi da počne da se prikazuje 1. jula 2022. godine ali se spominje i novembar 2022. godine.

NJEMU JE SVEJEDNO ŠTA MISLE KRITIKA I PUBLIKA… MAJKL KITON: JA SAM NAJBOLJI BETMEN IKADA

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime