Home»Film»Maskiran za Oskara… Kolina Farela kao Pingvina nisu prepoznale ni kolege glumci iz filma “The Batman”

Maskiran za Oskara… Kolina Farela kao Pingvina nisu prepoznale ni kolege glumci iz filma “The Batman”

4
Shares
Pinterest Google+
Kolin Farel kao Pingvin/Photo> printscreen
Kolin Farel kao Pingvin/Photo> printscreen

Prošlog vikenda premijerno je prikazan prvi trejler za film “The Batman” koji režira Mat Rivs a u kome glavnu ulogu tumaču Robert Patinson. Međutim, ono što je ljubitelje filma najviše iznenadilo u tom trejleru je pojavljivanje Kolina Farrela u ulozi Pingvina.

Iako se znalo da Farrel glumi Pingvina, on izgleda potpuno neprepoznatljivo, toliko da ga tokom snimanja nisu prepoznali ni njegove kolege glumci. Da je zaista bilo tako, potvrdio je i Džefri Rajt koji u filmu “The Batman” glumi narednika Gordona.

On je o tome govorio na radiio stanici SiriusXM i otkrio je da je majstor protetike Majk Marino napravio neverojatan posao u kreiranju Pingvina.

– Radio sam s Marinom i pre i znao sam da je neverovatan. Kolin se pojavio na snimanju a ja sam prošao pred njega pitajući se gde je Kolin, hoćemo li konačno početi sa snimanjem. Bilo je to nešto posebno – izjavio je Rajt. Marino je kao šminker i majstor protetike radio na filmovima “The Irishman,” “Crni labud” “The Dead Don’t Die” i “I Am Legend”, a radio je i na televizijskim serijama “Boardwalk Empire” “I Know This Much Is True” i “True Detective”.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Najveća muzička teorija zavere ikada... Da li je Gebels "preštimovao" svetsku muziku tako da postane agresivnija?

Next post

Ipak, Bašta Fest... Revija filmova od 10. do 13. septembra u Bajinoj Bašti

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *