ORGAZAM UŽIVO – Bend fanovima poklonio snimak koncerta u DOB-u

0
246
Oglasi
Photo: Facebook @el.orgazam
Photo: Facebook @el.orgazam

Električni orgazam je objavio na svom Jutjub kanalu snimak jednog od dva sjajna koncerta u Domu omladine Beograda (DOB), kojima je prošlog decembra bend proslavio 35 godina postojanja.

– Na Youtube-u je snimak prvog koncerta, koji je režirao Vladimir Jakšić. Publika može da vidi i delove koncerta na kojima su gostovali originalni članovi benda – basistkinja Marina Vulić i gitarista Ljubomir Jovanović-Jovec, kao i basista druge postave Jovan Jovanović-Grof – objašnjava frontmen El Orga Srđan Gojković-Gile.

DISTORZIJA ORGAZMA – TURNEJA POVODOM 30 GODINA OD KULTNOG ALBUMA

Delovi drugog prošlogodišnjeg koncerta naći će se na vinilnoj ploči Električnog orgazma “Puštaj muziku”, koju bi trebalo da tokom decembra objavi promoterska kuća Long Play.

Jednoipočasovni snimak na Jutjubu sjajan je uvod u novi susret Električnog orgazma sa beogradskom publikom 23. decembra u dvorani Amerikana DOB-a, gde bend obeležava još jednu značajnu godišnjicu – 30 godina albuma “Distorzija”. Električni orgazam će 23. decembra pored svih 11 pesama sa tog kultnog albuma izvesti i velike hitove iz svih perioda karijere.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime