Optimista Gilan: Pandemija je gotova, ove zime će virus nestati…

0
231
Oglasi
Deep Purple (Štark Arena)/ Photo: AleX
Deep Purple (Štark Arena)/ Photo: AleX

Ijan Gilan, lider Deep Purple, veruje da je pandemija ‘sada gotova’: – Mislim da će ove zime jednostavno nestati!

U novom intervjuu za finski Chaoszine, pevač Deep Purple upitan je da li će on i njegove kolege učestvovati u bilo kom susretu sa fanovima na njihovoj predstojećoj svetskoj turneji. Rekao je, kako premosi blabbermouth.net:

– Imam drugačiji pogled na to. Ostali momci obavljaju ove VIP susrete. Ja  nisam baš za njih. Volim da se sastajem da običnm fanovima, a ne onima koji su bogati.To je komercijalna procedura, taj element.

DEEP PURPLE OBJAVILI SPOT ZA OBRADU PESME FLEETWOOD MACA “OH WELL”… I NE BRINITE, NIKO NIJE POVREĐEN TOKOM SNIMANJA

– Moramo da naučimo da živimo sa ovom stvari – nastavio je, misleći na pandemiju. – Mislim da su svi to čuli sto puta. Ako nismo upoznali ljude jer mislimo da su možda prehlađeni ili da imaju grip ili da imaju neke političke stavove sa kojima se ne slažemo, to bi nas moglo zaraziti. moramo prestati da živimo, ako tako završimo.

– Moram, da, naravno, da upoznam ljude, da ih zagrlim, da se rukujem, da ih zagrlim. To je život, što se mene tiče.

– Mislim da je ova pandemija sada gotova, još malo – dodao je Gilan. – I mislim da će ove zime jednostavno izbledeti. Mislim da ide svojim tokom. Kao i bilo šta drugo, dovoljno je puta mutiralo da oslabi. I mislim da jednostavno moramo da naučimo da živimo sa tim, kao što je toliki broj ljudi rekao. Dakle, da, hajde da nastavimo sa tim, rukujemo se i živimo rokenrol.

JAN GILAN POSLE DUGO VREMENA PROGOVORIO O MOGUĆNOSTI OKUPLJANJA DEEP PURPLE SA RIČIJEM BLEKMUROM…

Sledeći studijski rad Deep Purple biće album obrada pod nazivom “Turning To Crime”. LP će sadržati njihove verzije velikih rok klasika i muzičkih dragulja – uključujući pesme koje su originalno snimili Bob Dilan, Fleetwood MAc, Bob Seger, Cream i The Yardbirds – pažljivo odabrane od strane svakog člana benda.

U produkciji Boba Ezrina, “Turning To Crime” stiže samo 15 meseci posle “Whoosh!”, 21. studijskog albuma Deep Purple, koji je dobio priznanje od strane kritičara koji su pohvalili kreativnu snagu benda koji nastavlja da se razvija sa svakim izdanjem, i prestižna dostignuća na top listama. (treći uzastopni broj 1 u Nemačkoj, br. 4 u Velikoj Britaniji i na vrhu američkih lista nezavisnih albuma i hard muzičkih albuma).

HL/Izvor: blabbermouth.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime