Home»Muzika»Deep Purple objavili spot za obradu pesme Fleetwood Maca “Oh Well”… i ne brinite, niko nije povređen tokom snimanja

Deep Purple objavili spot za obradu pesme Fleetwood Maca “Oh Well”… i ne brinite, niko nije povređen tokom snimanja

4
Shares
Pinterest Google+
Deep Purple/Photo: facebook@officialdeeppurple/Ben Wolf
Deep Purple/Photo: [email protected]/Ben Wolf

Sledeći studijski album Deep Purple biće album obrada pod nazivom “Turning To Crime”.

LP će sadržatinjihove verzije velikih rok klasika i muzičkih dragulja  – uključujući pesme koje su originalno snimili Bob Dilan, Fleetwood Mac, Bob Seger, Cream i The Yardbirds – pažljivo odabrane od strane svakog člana benda.

U produkciji Boba Ezrina, “Turning To Crime” stiže samo 15 meseci posle “Whoosh!”, 21. studijskog albuma Purplea, koji je dobio priznanje kritičara koji su pohvalili kreativnu snagu benda koji nastavlja da se razvija sa svakim izdanjem, i prestižna dostignuća na top listama (treći uzastopni broj 1 u Nemačkoj, br. 4 u Velikoj Britaniji i na vrhu američkih lista nezavisnih albuma i hard muzičkih albuma).

DEEP PURPLE SU S OVOM PESMOM NAPRAVILI PRVI VELIKI POSAO… A MALO SE ZNA DA JE REČ O – OBRADI. EVO KAKO ZVIČI ORIGINAL…

Drugi singl, “Oh Well” pesma koju je originalno napisao i snimio Fleetwood MAc, praćena je muzičkim spotom koji prikazuje Deep Purple u veoma posebnoj misiji. Izdavačka kuća i menadžment žele da navedu da niko iz benda ili ekipe, kao ni članovi medija, nije povređen tokom snimanja spota u Nemačkoj početkom oktobra.

– Svi znaju da je “Oh Well” odlična pesma – kaže basista Deep Purple Rodžer Glover. – Stiv Mors je uradio demo za to. Nikada ne znaš gde će to da ide sa Stivom jer je on veoma inventivan. Sve do nekog trenutka, sa nekoliko stihova, bilo je prilično isto kao original. A onda je, odjednom, poleteo kao raketa… u nekom drugom prostoru.

Pogledajte:

HL/Izvor: blabbermouth.net 

Previous post

Na petogodišnjicu smrti Leonarda Koena stigao video spot za singl "Puppets"

Next post

Kožna jakna, stara 45 godina, koju je Stalone nosio u prvom delu "Rokija", prodata na aukciji za - 325.000 dolara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *