Oprosti Britni, sve si nam rekla, ali nismo te slušali…. Pogledajte snimak na kojem je pevačica sa scene vapila za pomoć

0
229
Oglasi
Britni Spirs/Photo: YouTube printscreen
Britni Spirs/Photo: YouTube printscreen

Pošto se pop megazvezda Britni Spirs prvi put u dve godine obratila sudu i tražila da se ukine starateljstvo koje njen otac Džejmi i advokat Endru Volet imaju nad njom, internetom je počeo da kruži video sa njenog kocnerta 2018, koji je šokirao obožavatelje.

Video je na svom Tviteru podelio Zakari Gordon, i potom objasnio da je snimak nastao u Atlantik Sitiju za vreme “Britneyne Piece of Me” turneje.

– Draga Britni, čini mi se da ti dugujemo izvinjenje. Bili smo toliko investirani u izvođačicu Britni, da nismo marili za ono s čim Britni Džin Spirs kao osoba mora da se nosi svaki dan – napisao je Gordon.

Video prikazuje Spirs kako pozdravlja fana koji je na pozornicu izveden iz publike, a zatim ga upozorava da bude oprezan jer je na pozornici “jako vruće”.

– Mislim da ću se onesvestiti. Bolesna sam i imam temperaturu 39 –  čuje se kako pevačica govori.

Nakon toga je upitala muškarca za njegovo ime i nastavila da pleše s njim, piše Index.hr.

Podsetimo, Britni je poslednjih 13 godina pod konzervatorskim nadzorom, što je sprečava u donošenju glavnih odluka u sopstvenom životu (i lično, i finansijskom) te sve odluke umesto nje donose njen otac Džejmi Spirs i advokat Endru Volet. Staratelj takođe ima ovalšnjeće da oduzme punomoć u njeno ime, odluči gde će da živi i potpiše porezne obrasce u njeno ime.

BRITNI PRVI PUT SVEDOČILA NA SUDU U SVOJE IME: ŽELIM DA IZVADIM SPIRALU I DOBIJEM BEBU, ALI MI OTAC NE DA…

Odluka o tome donesena je nakon što je 2008. Britni doživela nervni slom u javnosti. Trebalo je da bude na snazi do aprila prošle godine, ali produžena je sve do 2021.

Britni Spirs/Photo: YouTube printscreen
Britni Spirs/Photo: YouTube printscreen

Ovo je pokrenulo čitav pokret u Americi “Oslobodimo Britni Spirs” čije su se pristalice i okupile ispred sudnice da podrže pevačicu. Pitanja o zloupotrebi dece u finansijske svrhe, tome kako odrastanje na sceni i ispred reflektora utiče na njihovu psihu i način na koji doživaljavaju sebe i koliko je zapravo toksična sredina sam vrh globalne muzičke industrije, postavljaju se  i analiziraju iz svih uglova.

ŠTA SE USTVARI DEŠAVA SA BRITNI SPIRS? KAKO I ZAŠTO NE SME DA SE UDA, GLASA NA IZBORIMA, IMA DECU, TROŠI SVOJ NOVAC, VOZI AUTOMOBIL…

Nakon što je svedočila na sudu, Britni na Instagramu se obratila svojim pratiocima i ispričala im se što je od njih dosad skrivala istinu.

– Želim da vam otkrijem malu tajnu… Verujem da svi mi želimo život iz bajke i po mojim objavama… Činilo se da je moj život prilično savršen… Mislim da je to nešto čemu svi težimo!!!! To je bila jedna od najboljih osobina moje majke… Bez obzira na to koliko je bio u*ran dan kad sam bila mlađa, zbog mene i moje braće i sestara uvek se pretvarala da je sve u redu – započela je Britni uz citat o bajkama uz koji je kao autor naveden Albert Ajnštajn. 

Skrećem pažnju na ovo jer ne želim da ljudi misle da je moj život savršen jer to definitivno uopšte nije. I ako ste pročitali bilo šta o meni u vestima ove nedelje … Očito sada stvarno znate da nije savršen. Izvinjvam se što sam se pretvarala da sam dobro protekle dve godine. Učinila sam to zbog svog ponosa i bilo mi je neugodno da podelim šta mi se događa. Ali iskreno, ko ionako ne želi da ima zabavan Instagram? Verovali ili ne, pretvaranje da sam dobro zapravo je pomoglo. Pa sam odlučila da objavim ovaj citat danas, jer, kako kažu, ako prolazite kroz pakao… Instagram je za mene bio kul mesto na kome sam mogla da delim svoje prisustvo i postojanje. Mesto na kojemu sam se osećala kao da vredim, uprkos onome što sam proživljavala… I hej, uspelo je. Pa sam odlučila da čitam još bajki – zaključila je Britni.

HL/Izvor: index.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime