Home»Life Story»Britni prvi put svedočila na sudu u svoje ime: Želim da izvadim spiralu i dobijem bebu, ali mi otac ne da…

Britni prvi put svedočila na sudu u svoje ime: Želim da izvadim spiralu i dobijem bebu, ali mi otac ne da…

4
Shares
Pinterest Google+
Britni Spirs/Photo: instagram@britneyspears
Britni Spirs/Photo: [email protected]

Pevačica Britni Spirs (39) rekla je sudu u video obraćanju da ne može da stvori porodicu jer joj “konzervator to ne dozvoljava”.

Prva mala pobeda… Britni Spirs sud konačno dozvolio da govori u svoje ime

Britni se juče prvi put obratila sudu usred višegodišnje pravne borbe sa ocem Džejmijem u vezi sa preuzimanjem kontrole nad svojim životom i imovinom.

– Želim da se udam i imam bebu. Želim da izvadim spiralu i rodim bebu, ali mi konzervator ne dozvoljava jer ne žele da dobijem dete – rekla je Spirs.

Britni Spirs se prvi put oglasila povodom dokumentarca o sebi: Celog života me osuđuju i vređaju, a ja samo – neću da budem savršena

Tokom video saslušanja, koje nije bilo dostupno javnosti, fanovi Britni Spirs ispred sudnice nosili su transparente sa porukama podrške pop zvezdi.

Dok su se mnogi molili za nju dok se bori za preuzimanje zakonske kontrole od oca, drugi su čak i upali u prostorije suda, pišu američki mediji.

Previous post

Zvanično je... Metallica najavila album "Blacklist", a na njemu i Majli Sajrus, Ghost, Weezer, Kori Tejlor i još 49 gostiju

Next post

"Kad mi svi šankeri zatvore vrata", šta tada... pita se u novom spotu bend Cota G4

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *